Ξεκίνησε χθες με την επίσημη έναρξη η έβδομη διοργάνωση του World Ducati Week. Το μεγαλύτερο event για τους κατόχους της Ducati πραγματοποιείται από τις 21ως τις 24 Ιουνίου. Στην πίστα του Misano κατά τη διάρκεια της ημέρας και στην Αδριατική Ριβιέρα από τη δύση του ηλίου και… όσο πάει!

Περισσότεροι από 60.000 μοτοσυκλέτες και φαν της Ducati απ’ όλο τον κόσμο συνέρρευσαν στο WDW2012 για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στα δρώμενα.

Δραστηριότητες στην πίστα, παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας των Grand Prix, stunt shows και δράσεις στα paddock, δημιουργούν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που αναθερμαίνεται στο ετήσιο ραντεβού.

Μια στροφή της πίστας, η Cattolica φιλοξενεί το Beach Party ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα paddock της πίστας του Misano είναι ανοικτά για διάφορες εκδηλώσεις.

Πέρα από τους διάσημους που δίνουν το παρών, οι δύο αστέρες της Ducati, ο Valentino Rossi και ο Nicky Hayden θα συναντηθούν με τους φαν τους, υπογράφοντας αυτόγραφα, θα κάνουν μερικούς γύρους στην πίστα με μοτοσυκλέτες παραγωγής, πριν λάβουν μέρος στο Diavel Drag Race, αύριο Σάββατο στις 18:20 στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού της πίστας

Το ίδιο βράδυ, το WDW2012 «by night» θα φέρει το πλήθος στο stage μπροστά στη θάλασσα στην Piazzale Roma, του γειτονικού Riccione για τη μεγάλη βραδινή γιορτή.

Ένα ροκ συγκρότημα, που αποτελείται από διεθνούς φήμης αστέρες της ροκ, τους οποίους ενώνει το πάθος για τις Ducati θα δώσουν το δικό τους στίγμα, ζωντανεύοντας το στάδιο στην Piazzale Roma με μια συναυλία.

Ονόματα όπως οι Steve Jones (Sex Pistols) Duff McKagan (Guns N’Roses) Franky Perez (Pusher Jones) Steve Stevens (Billy Idol band), Billy Morrison (The Cult) Isaac Carpenter (Loaded) θα είναι εκεί για να απογειώσουν τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται την Κυριακή με διαγωνισμούς και δώρα ενώ στα highlights των εκδηλώσεων τη δημοτικότητά τους διατηρούν πάντα τα DUCATI wash.

Δείτε το βίντεο-πρόσκληση της εκδήλωσης…