Τρακάρισμα που το κόστος των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν θα φτάνει σχεδόν τα 800.000 ευρώ δεν θα μπορούσε να γίνει σε κάθε μέρος του κόσμου. Όμως, το Μόντε Κάρλο είναι μία από τις περιοχές αυτές, που οχήματα μεγάλης αξίας δεν σπανίζουν. Στην πόλη αυτή και συγκεκριμένα στην Place du Casino, συγκρούστηκαν αυτοκίνητα μάρκας Bentley, Mercedes, Ferrari, Porsche και Aston Martin!

Υπαίτια του ατυχήματος, ήταν η ξανθιά οδηγός της Bentley Azure, αξίας 284.000 ευρώ, η οποία λόγω της κίνησης έπεσε πάνω σε μία Mercedes S Class κόστους 85.000 ευρώ! Επόμενο θύμα της άτυχης οδηγού, ήταν μία μαύρη Ferrari F430 το κόστος της οποίας φτάνει τα 162.000 ευρώ!

Στο συμβάν ενεπλάκησαν ακόμη μία Aston Martin Rapide των 170.000 ευρώ καθώς και μία Porsche 911, αξίας 90.000 ευρώ!

Το συνολικό κόστος όλων των αυτοκινήτων φτάνει τα 791.000 ευρώ!

Το χειρότερο για την υπαίτια του ατυχήματος ήταν ότι μετά τη σύγκρουση, τόσο αυτή όσο και οι άλλες επιβαίνουσες, δεν μπορούσαν να βγουν από το αμάξι καθώς αυτό είχε «σφηνώσει» μεταξύ των άλλων οχημάτων. Έτσι, αναγκάστηκαν να παραμείνουν μέσα και μάλιστα χωρίς να μπορούν να κλείσουν την κουκούλα του αυτοκινήτου, υπομένοντας τα βλέμματα των περαστικών που όπως ήταν αναμενόμενο, την κοίταζαν με αποδοκιμασία.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος των ζημιών δεν ξεπερνά τα 45.000 ευρώ, μιας και το μόνο που πρέπει να αλλαχτεί σε όλα τα αμάξια είναι οι προφυλακτήρες και τα μπροστινά φτερά. Επιπλέον, η Bentley θα χρειαστεί μία καινούργια πόρτα!

Αν και σύμφωνα με τις νεώτερες στατιστικές, οι γυναίκες οδηγοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα, οι τουρίστες και όσοι έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία τη στιγμή του συμβάντος, δεν φάνηκαν να το λαμβάνουν υπόψη τους και να «συγχωρέσουν» την υπαίτια που επιβεβαίωσε το παραπάνω δεδομένο.