Μπροστά σε ένα περίπλοκο… δίλημμα βρίσκεται ένας δικαστής στη Φλόριντα, που καλείται να αποφασίσει εάν θα επιτρέψει σε έναν κατηγορούμενο για φόνο να επιδείξει – όπως ο ίδιος ζητά – το πέος του ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 65χρονος Richard Henry Patterson κατηγορείται ότι σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ο ίδιος ωστόσο ισχυρίζεται ότι ήταν ατύχημα και θέλει ως απόδειξη να δείξει στο δικαστήριο το πειστήριο του εγκλήματος: το μόριό του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 65χρονος στραγγάλισε την 60χρονη Francisca Marquinez το 2015 στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Εκείνος όμως λέει ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία έπειτα από στοματικό έρωτα. Ο δικηγόρος του μάλιστα, Ken Padowitz ζήτησε από το δικαστήριο να επιτρέψουν στον εντολέα του να τους πείσει για τα λεγόμενά του με το να τους δείξει το πέος τους!

dfvdsfs

«Ο Δρ. Ronald Wright, θα πιστοποιήσει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία κατά την σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ», ανέφερε ο δικηγόρος ερωτηθείς από την New York Daily News. Ο κ. Padowitz ζήτησε η γυμνή αποκάλυψη του πελάτη του να γίνει σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο όπου θα είναι παρόντες μόνο οι ένορκοι, ο δικαστής, ο κατηγορούμενος, οι εισαγγελείς και η ομάδα υπεράσπισης. «Ο πελάτης μου είναι αθώος και είμαστε σίγουροι όταν οι ένορκοι ακούσουν για το αποδεικτικό στοιχείο, θα αποφανθούν ότι δεν είναι ένοχος», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ταυτόχρονα, ο γιος της εκλιπούσας Omar Andrade, δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη τον έχει εξοργίσει. «Είναι απελπισμένος», σημείωσε «προσπαθεί να αποφύγει την καταδίκη για το έγκλημά του. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μη μπει φυλακή», ανέφερε και τόνισε ότι η μητέρα του ήταν ένα αγαπητό και υπέροχο άτομο και δεν της άξιζε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο.

Ο Patterson συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015 για το φόνο της 60χρονης- το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μπρούκλιν. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος του Patterson τους τηλεφώνησε μετά το θάνατό της για να τους πει πού βρισκόταν η σορός της. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν το σώμα της νεκρής σκεπασμένο με ένα σεντόνι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι αρχές βρήκαν στο διαμέρισμα μια τσάντα που περιείχε πετσέτες με αίμα και ίχνη σπέρματος ενώ αίμα βρέθηκε επίσης και στην κρεβατοκάμαρα και σε ένα από τα δάχτυλα του θύματος. Η αστυνομία έκρινε μάλιστα ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να καθαρίσει το χώρο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποφασιστεί από τον δικαστή, αν θα επιτρέψει την πρόταση για το ανδρικό μόριο.