H women’secret, η ισπανική αλυσίδα εσωρούχων και homewear, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.

Με αποκλειστικό διανομέα την εταιρία ΑΛΙΜΑΡ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ A.E., το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, συστήνοντας τη νέα συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2014/2015 με στόχο να αναδείξει τη θηλυκή πλευρά της σύγχρονης Ελληνίδας.

Το women’secret είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο παγκόσμιο brand που προσφέρει μία μεγάλη συλλογή από γυναικεία εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι, μαγιό και αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα. Τα προϊόντα του είναι υψηλής ποιότητας με μοντέρνα και μοδάτα σχέδια, που κάνουν την καθημερινότητα μίας γυναίκας πιο όμορφη, άνετη και sexy.

Ένα brand που συνδυάζει prestige, θηλυκότητα και νεωτερικότητα σε προσιτές τιμές. Το women’secret είναι σχεδιασμένο για γυναίκες δυναμικές, θηλυκές, καινοτόμες, δραστήριες, αισθησιακές που για αυτές η ηλικία δεν παίζει ρόλο, όσο το να αισθάνονται όμορφες, άνετες και sexy.

Φθινόπωρο – Χειμώνας 2014/2015

Η συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2014/2015 περιλαμβάνει πρωτότυπα χρώματα και αναπάντεχους συνδυασμούς φυσικών υφασμάτων. Άνετα και θηλυκά ρούχα με έντονα contrast αναιρούν το μινιμαλισμό και ενισχύουν τη λεπτότητα της λεπτομέρειας. Ζεστά και απαλά υφάσματα, γεμάτα αισθησιασμό, εκπλήσσουν με μια έξτρα δόση χρώματος και υπόσχονται αυτό το φθινόπωρο και χειμώνα τον να τονίσουν τη θηλυκή σας πλευρά με μια νότα σοφιστικέ.

Η τάση του μήνα

Εσώρουχα με λεπτομέρειες διαφάνειας και δαντέλας

Το χαμηλό V-neck επανέρχεται φέτος ως τάση, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα εσώρουχα! Sexy και ταυτόχρονα κομψό, προσθέτει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και σας επιτρέπει να φορέσετε με περισσή άνεση πλέον, τα αγαπημένα σας τοπ, πουκάμισα αλλά και φορέματα και ολόσωμες φόρμες.

Look pretty

Οι πιο μαλακές/απαλές πιζάμες

Δε θα καταφέρετε να σταματήσετε να τις αγκαλιάζετε/αγγίζετε. Συνδυασμός εξαιρετικά απαλών παντελονιών με μοδάτα prints και βαμβακερά tops.

Be comfortable

Maternity homewear

Η ειδική συλλογή για εγκυμονούσες και λεχώνες. Απολαύστε την άνεση από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης και του θηλασμού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία: χωρίς μανίκια, με κοντά ή μακριά και με τσάντα και αλαξιέρα για το μωρό στα ίδια χρώματα και στυλ.

Feel Sexy

Strapless Bra

Strapless maxi push up bra, η τέλεια βάση για κάθε εμφάνιση. Το πιο σέξι και θηλυκό σουτιέν, σας ανεβάζει δύο μεγέθη, με αφαιρούμενες τιράντες.

Women’secret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 520 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women’secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.