Είναι φυσικό ότι θέλεις να εντυπωσιάζεις και να ξεχωρίζεις με το μακιγιάζ σου. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το πετύχεις χωρίς κόπο. Παρακάτω θα βρεις τους πιο γρήγορους και εύκολους τρόπους για μια άψογη εμφάνιση…

Όμορφες βλεφαρίδες: Οι όμορφες βλεφαρίδες, ακόμη και αν διαλέξεις να βάλεις ψεύτικες, είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλεις να ξεχωρίσεις εύκολα και απλά. Το βλέμμα τονίζεται πολύ και γίνεται το κεντρικό σημείο του προσώπου σου.

Αν δεν θέλεις να βάλεις ψεύτικές βλεφαρίδες, δύο στρώσεις είναι αρκετές για να τονίσουν τις βλεφαρίδες σου, ειδικά αν δώσουν έξτρα μήκος και όγκο.

Τα φρύδια: Τα φρύδια πλαισιώνουν ολόκληρο το πρόσωπό σου και εσύ δεν έχεις παρά να τους δώσεις το σχήμα που θέλεις και να τα αφήσεις να μεγαλώσουν άφοβα.

«Γέμισε» τα σημεία εκείνα που χρειάζονται γέμισμα και θα κάνεις το φρύδι να δείχνει πιο ολοκληρωμένο. Ένα τοξοειδές φρύδι κάνει ολόκληρο το πρόσωπο σου να δείχνει τέλειο και δεν πρέπει να το ξεχνάς.

Κόκκινα χείλη: Ίσως ο πιο άμεσος τρόπος για να τραβήξεις το ενδιαφέρον στο πρόσωπό σου, είναι να βάψεις τα χείλη σου στο χρώμα του πάθους.

Η απόχρωση του κόκκινου που θα διαλέξεις είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις και θα το βρεις ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και το χρώμα των ματιών σου. Γενικά μείνε στις πιο απαλές αποχρώσεις του κόκκινου για να αποφύγεις το ρίσκο.

Το μακιγιάζ των ματιών: Το «γατίσο» μάτι τραβάει ακαριαία τα βλέμματα. Το τέλειο μακιγιάζ που αναδεικνύει το βλέμμα σου δεν είναι άλλο από τη γραμμή προς τα έξω στο επάνω βλέφαρο που τραβάει το βλέμμα. Το μαύρο μολύβι είναι ο,τι πρέπει για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πηγή: womenonly.gr