Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 55: The Saguaro, Palm Springs, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Τα ξενοδοχεία στο ηλιόλουστο Palm Springs μπορούν να υπερηφανεύονται ότι προσφέρουν στους επισκέπτες τους 354 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Θα ήταν κρίμα να αφήσετε οποιαδήποτε από αυτές να πάει χαμένη!

Το ξενοδοχείο Saguaro αποτελεί την απόλυτη, πολύχρωμη πρόταση διαμονής, προσφέροντας χώρους γεμάτους θετική ενέργεια, διακοσμημένους με έντονα χρώματα.

Το resort είναι έργο των αρχιτεκτόνων Peter Stamberg και Paul Aferiat, οι οποίοι αμφισβήτησαν το μονότονο χρώμα της ερήμου, που περιβάλλει την περιοχή και εμπνεύστηκαν από τα φωτεινά χρώματα των λουλουδιών που αναπτύσσονται σε αυτή.

Το επίκεντρο του Saguaro είναι μια εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με δύο υδρομασάζ και άφθονες ξαπλώστρες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο Palm Springs και ένα από τα highlights του ξενοδοχείου, που κατακλύζεται από τους επισκέπτες, που απολαμβάνουν τον ήλιο και τα κοκτέιλ του μπαρ, ενώ κάθε εβδομάδα διοργανώνονται βραδιές με ζωντανή μουσική ή προβολή ταινιών δίπλα στην πισίνα.

Τα ευρύχωρα δωμάτια δεν θα μπορούσαν να μην είναι γεμάτα χρώμα! Από το κρεβάτι, εώς τους καναπέδες και τα υφάσματα, σε όλους τους χώρους κυριαρχούν έντονοι χρωματισμοί.

Το εστιατόριο Tinto είναι εμπνευσμένο από τη βασκική περιοχή της βόρειας Ισπανίας και της νότιας Γαλλίας. Προσφέρει άφθονα tapas και μια ενημερωμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!