Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 59: Ντέλφτ, Ολλανδία

Μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ολλανδίας, η Ντέλφτ, αν και είναι αρκετά μικρή, διαθέτει μια γοητευτική παλιά πόλη και πολλά όμορφα μέρη για να ανακαλύψει ο ταξιδιώτης.

Ένας από τους πιο ρομαντικούς τρόπους για να δείτε την πόλη είναι μια βαρκάδα στα πολλά κανάλια που τη διαπερνούν, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Η πόλη έχει συνδέσει το όνομα της με τον διάσημο ζωγράφο Johannes Vermeer, καθώς είναι η γενέτειρα του, αλλά και με τα όμορφα μπλε κεραμικά, που φτιάχνονται εδώ.

Το κέντρο της πόλης διατηρεί έναν μεγάλο αριθμό από μνημειακά κτήρια, ενώ οι γεφυρούλες που ενώνουν τους δρόμους της πόλης, περνώντας πάνω από τα κανάλια, αλλά και τα όμορφα κτήρια συνθέτουν έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό.

Περπατώντας στην πόλη θα δείτε κάποια ιστορικά κτήρια και πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως ο παλιός καθεδρικός ναός Oude Kerk, αλλά και και ένας νεότερος ναός, ο Nieuwe Kerk, που κατασκευάστηκε μεταξύ 1381 και 1496.

Θαυμάστε ακόμα το όμορφο κτήριο του Δημαρχείου, το μουσείο Prinsenhof και την ανατολική πύλη, που χτίστηκε το 1400 και είναι η μόνη εναπομένουσα πύλη στα τείχη της παλιάς πόλης.

Την πόλη περιβάλει ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον με υπέροχη φύση, ενώ στο κέντρο της θα βρείτε πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!