Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με τον Πανθρακικό έπαιξε η διαιτησία του Γιώργου Κύζα, όπως θεωρούν στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου αναγνώρισε ότι αν δεν υπήρχαν λάθη από την πλευρά του «τριφυλλιού», τότε κανείς δεν θα είχε τη δυνατότητα να τους στερήσει το δικαίωμα στη νίκη.

«Είμαστε όλοι πολύ εκνευρισμένοι με αυτά που έγιναν πάλι. Πρέπει όμως να πούμε κάποια πράγματα. Αλλά πάλι αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνετε, ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Έχουμε και εμείς σημαντική ευθύνη για την ήττα, παρά τα όσα έκανε ο διαιτητής», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, για ακόμη μία φορά δεν είχαμε συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Τους δώσαμε δικαιώματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει παρά τα σφυρίγματα. Κάναμε ανεπίτρεπτα, παιδικά λάθη. Δεν πρέπει να έχουμε αυτή τη συμπεριφορά. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Πηγή: sport-fm.gr