Στη Ρωσία και, συγκεκριμένα, τη Ρούμπιν Καζάν θα αγωνίζεται πιθανότατα του χρόνου ο Ράφικ Τζεμπούρ και στον Ολυμπιακό θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν βρει ήδη τον αντι-Τζεμπούρ.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» υποστηρίζει πως ο Ούγκο Βιέιρα προβάρει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό που την περσινή σεζόν είχε εισηγηθεί στη διοίκηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όμως τότε ο παίκτης είχε προτιμήσει την πρόταση της Μπενφίκα.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει την ευκαιρία του στους «αετούς» της Λισαβόνας και παραχωρήθηκε δανεικός και στα δύο μέρη της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τον Δεκέμβριο έπαιξε στην Σπόρτινγκ Χιχόν, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές, και μετά τον Ιανουάριο ήταν στην Ζιλ Βιθέντε, όπου έπαιξε σε 14 ματς και πέτυχε 8 γκολ.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον πορτογαλικό σύλλογο και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του! Ο Βιέιρα, μάλιστα, είχε δηλώσει τονίσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Λιμάνι.

Μαζί με τα διαρκείας… μεταγραφές

Τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν παρουσιάζει σήμερα (στις 13:00) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία παρουσιάζεται έτοιμοι να ανακοινώσει μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις τους Αμαλφιτανό και Ντομίνγκες.

Η υπόθεση του Γάλλου χαφ ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι Πειραιώτες κλήθηκαν να καλύψουν το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη και να ικανοποιήσουν οικονομικά και την Μαρσέιγ.

Παρόλα αυτά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τις δύο άλλες πλευρές και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινώσει σήμερα την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Όλα δείχνουν ότι ο Αμαλφιτανό θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Απομένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες με τους Μασσαλούς για να τελειώσει θετικά η υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κερδίζει και την Μάλαγα, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσίρο Ντομίνγκες, αφού προτεραιότητά του είναι αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Champions League. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει καλύτερη πρόταση στον Αργεντινό χαφ για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 700.000 ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Πηγή: sport-fm.gr