Μετά την ήττα – σοκ από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη που έφερε γκρίνια και προβληματισμό στον Πειραιά, μία εξέλιξη δίνει την απαραίτητη πίστωση χρόνου στον προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή να βάλει τέλος στον αγωνιστικό και βαθμολογικό του… κατήφορο.

Η διακοπή των δύο εβδομάδων έρχεται σαν βάλσαμο για τον προπονητή των Πειραιωτών, ώστε να μπορέσει να διορθώσει κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι για την αγωνιστική κατάσταση των πρωταθλητών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα όσα γίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι με άτομα της διοίκησης να υπογραμμίζουν πως δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος όταν φροντίζει να μην λείπει τίποτα από τους παίκτες και τον σύλλογο και αντικρίζει τέτοια απόδοση στο Καραϊσκάκη.

Ο Οκτώβριος προβλέπεται… καυτός και μπορεί να επιφέρει νέες αλλαγές καθώς υπάρχουν δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα, αρχής γεγομένης από το ματς με Πανιώνιο, αμέσως μετά τη διακοπή, ενώ τους πρωταθλητές περιμένει στο Champions League η Μπαρτσελόνα. Η ανάγκη για restart ή αγωνιστικό… format είναι πιο έντονη από ποτέ για να δείξει ξανά σφυγμό σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός και να μην μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Η επόμενη τριάδα αγώνων (Πανιώνιο-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό) θα κρίνει το μέλλον του Ολυμπιακού αλλά ίσως και του ίδιου του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των Πειραιωτών.