Ο Λιονέλ Μέσι είναι εδώ και εννιά μήνες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι, μια μεταγραφή που έκανε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ, να κλάψει, όπως είπε σε δηλώσεις του.

Ο Αργεντίνος άσος αποφάσισε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της περσινής σεζόν και αποχώρησε όχι μόνο από τη Γαλλία αλλά και από την Ευρώπη γενικότερα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο εύκολο, πιο χαλαρό πρωτάθλημα, όπως είναι το MLS.

Για τους ανθρώπους της Ίντερ Μαϊάμι, φυσικά, η απόκτησή του ήταν μια τεράστια επιτυχία και ο Μπέκαμ, ο οποίος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πειστεί ο Μέσι, αναφέρθηκε σε εκείνες τις στιγμές και στην αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ο Αργεντίνος είπε το ορστικό «ναι».

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4 ή 5 το πρωί, όταν το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στη Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ξέρετε, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος», είπε αρχικά ο Μπέκαμ και συνέχισε.

«Όταν έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω».