Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται το Καζακστάν στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που έχει μπροστά της για την πρόκριση στο Euro 2024 και ο Φατίχ Τερίμ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να αναμετρηθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την Τουρκία στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα πρέπει να νικήσει απόψε (21/3) το Καζακστάν στην OPAP Arena και στη συνέχεια να επικρατήσει εκτός έδρας κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Κάτι που θέλει πολύ και ο Τερίμ να γίνει πραγματικότητα, όπως είπε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε για την παρουσία του τροπαίου στην Αθήνα και στις δηλώσεις του ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα θα πάω κι εγώ στον αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro», είπε αρχικά ο Τερίμ και συνέχισε.

«Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα μπαράζ. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν».