Τα Caprice Παπαδοπούλου και η M art Manolioudakis πραγματοποίησαν με επιτυχία την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην γκαλερί M art Manolioudakis τα εγκαίνια μιας ξεχωριστής έκθεσης εικαστικών με πηγή έμπνευσης τα Caprice.

Τα έργα της έκθεσης επιμελήθηκαν οι 40 καλλιτέχνες που αναδείχτηκαν μέσα από τον διαγωνισμό «I HeArt Caprice».

Oι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εμπνευστούν από τα Caprice Παπαδοπούλου για να δημιουργήσουν έργα που θα φιλοτεχνήσουν τις συλλεκτικές συσκευασίες του προϊόντος.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση των εγκαινίων είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον πιο απολαυστικό κόσμο της τέχνης με έργα γεμάτα ενέργεια, φαντασία και δημιουργικότητα, τα οποία μετέδωσαν στους επισκέπτες της έκθεσης «το στοιχείο της μαγείας, του παραμυθιού και της παιδικότητας», «άρωμα, γεύση, ποιότητα, εμπειρία, αγάπη και μεράκι», «τα όμορφα και γλυκά συναισθήματα που δημιουργούνται με τη συντροφιά των Caprice», όπως εκφράζουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Τα έργα των σαράντα καλλιτεχνών θα εκτίθενται στο χώρο τέχνης M art Space (Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου, 2ος όροφος, Κολωνάκι) έως τις 28 Φεβρουαρίου, διάστημα κατά το οποίο το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει μέσω της ιστοσελίδας www.capricepapadopoulou.gr, το έργο που θα ήθελε να φιλοτεχνήσει τις συλλεκτικές συσκευασίες Caprice. Aπό το κοινό που θα ψηφίσει τα έργα, 10 τυχεροί μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα κιβώτιο με συσκευασίες Caprice.