«Όσοι δεν θέλουν να ακούσουν τον Γ. Νταλάρα να μείνουν σπίτι τους». Αυτό το μήνυμα στέλνουν καλλιτέχνες στους πολίτες που πηγαίνουν -το τελευταίο διάστημα- στις δωρεάν συναυλίες του καλλιτέχνη και τον τραμπουκίζουν.

Ο Μανώλης Μητσιάς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που επιβραβεύω χειροδικίες. Ο κόσμος μπορεί να διαμαρτυρηθεί με πιο κομψό τρόπο. Έχει δίκιο ο κόσμος για την αγανάκτησή του αλλά δεν πρέπει να γίνεται με αυτό τον τρόπο. Μπορεί να διαμαρτύρεται και να φωνάζει αλλά όχι να εκτοξεύει αντικείμενα σε βάρος του τραγουδιστή».

Η Σοφία Αρβανίτη τονίζει: «Γενικώς οι πράξεις βίας είναι μία συμπεριφορά με την οποία αντιτίθεμαι. Απλά, προσπαθώντας να μπω στην ψυχολογία του κόσμου που συμπεριφέρεται έτσι, καταλήγω να σκεφτώ ότι με την πίεση που τραβάμε όλοι, δεν ξέρει με τι τρόπο να συμπεριφερθεί και πώς να ξεσπάσει. Σαφώς, δεν επικροτώ πράξεις βίας. Απλά ο κόσμος στις μέρες μας με όλη αυτή την πίεση που ασκείται, δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, δυστυχώς, αλλά βιώνουμε πολύ σκληρές εποχές και δύσκολες μέρες».

Αλλά και το Θηρίο σημειώνει: «Ο κύριος Νταλάρας έχει πολιτικό παρόν. Δεν είναι ένας απλός καλλιτέχνης. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει μιλήσει για την πολιτική και έχει πει τη γνώμη του», λέει ο γνωστός ράπερ. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πήγαινε να ακούσει τις δωρεάν συναυλίες που δίνει ο γνωστός ερμηνευτής. «Από την άλλη, με το να πετάς γιαούρτια και καρέκλες σε έναν καλλιτέχνη, χαλάει η δημοκρατία. Το καλύτερο είναι όσοι δεν θέλουν να δουν τον κύριο Νταλάρα, ούτε εγώ θα πήγαινα να τον δω, να κάτσουν σπίτι τους και όχι να τον τραμπουκίζουν».

Δείτε εδώ τι συνέβη στον Γ. Νταλάρα