Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, Από νωρίς το πρωί τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, ενώ σταδιακά η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή εξασθένιση της κακοκαιρίας περιμένουμε από το βράδυ και από τα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 11 έως 25 στη βόρεια Ελλάδα, 15 έως 28 και τοπικά 29 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες με σταδιακή εξασθένιση από νωρίς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 21 βαθμούς.

Αττική

Στην Αττική περιμένουνε αρχικά νεφώσεις και τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς. Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr