Το καλοκαίρι που… άργησε φέρνουν -επιτέλους- η ελληνική εταιρεία premium παγωτού δωδώνη και ο Γιάννης Αποστολάκης, με τρόπο που θα μπορούσε να είναι και το hashtag του 2015 #ti_mou_kaneis_yanni_mou! Με τη γνώση που της δίνει η 48χρονη εξειδίκευσή της στη δημιουργία παγωτού και με βάση τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, η δωδώνη και ο γνωστός σεφ δημιουργούν και φέτος γεύσεις που διευρύνουν τις απολαυστικές επιλογές για τους λάτρεις του αυθεντικού ποιοτικού παγωτού. Γεύσεις που συνδυάζουν τα αγνά υλικά με τη δημιουργική φαντασία και τη ζαχαροπλαστική ικανότητα και που κάνουν όσους τις δοκιμάζουν να μιμηθούν το «Τι μου κάνεις Γιάννη μου!» του βίντεο:

Στα χέρια του Γιάννη, το πράσινο μήλο και τα μούρα ενώθηκαν και μετατράπηκαν σε μια δροσερή αποπλάνηση που θα προκαλέσει και θα αφυπνίσει τον ουρανίσκο μας. Το «Πράσινο Μήλο με Μούρα» είναι εδώ, για να μας θυμίσει γεύσεις από την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων και τη δροσιά του ξέγνοιαστου απογεύματος δίπλα στη θάλασσα.

pagota8 Η Ανατολή συναντά τη Δύση και τα διάσημα Goji Berries ενώνονται με τα αγαπημένα Cranberries και με μυστικό όπλο την πονηρή καραμέλα μας συστήνουν την Καραμέλα με Goji Berries και Cranberries ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για το ποιο παγωτό θα κερδίσει τις εντυπώσεις των διακοπών.

pagota7 Οι νέες γεύσεις, όμως, της δωδώνη για αυτό το καλοκαίρι δεν σταματούν εδώ. Η αγαπημένη Πραλίνα Φουντουκιού συναντά τους ξηρούς καρπούς δημιουργώντας την Πραλίνα Φουντουκιού με Ξηρούς Καρπούς. pagota9 Παράλληλα, για τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα, παιδιά, η δωδώνη, παρουσιάζει φέτος τη γεύση Τσιχλόφουσκα προσκαλώντας το κοινό της σε ένα ταξίδι ανάμνησης και απόλαυσης. pagota10 Τέλος, η κλασσική Βανίλια ενώνεται με το ελληνικό, καλοκαιρινό, σύκο για να παρουσιάσει τη νέα Βανίλια με Σύκο. pagota6 Με τις νέες αυτές αφίξεις, το σύνολο των επιλογών απόλαυσης δωδώνη αυξάνεται σε 47, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα. Γεύσεις φυσικές, χωρίς συντηρητικά, που υπηρετούν τη γεύση του πραγματικού παγωτού, αλλά και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αγνότητα. Επιλογές που λαμβάνουν υπόψη και τις εξειδικευμένες ανάγκες καταναλωτών, με την παρουσία και φέτος των Βανίλια, Τριαντάφυλλο και Σοκολάτα – Λεμόνι με sweete (το γλυκαντικό από το φυτό στέβια). Αν θες να δεις περισσότερο από «Τι κάνει ο Γιάννης για τη δωδώνη», μπες στο www.dodoni.com.gr. pagota3 pagota5pagota11