Υλικά

  • 150 γρ. φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό
  • 20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Εκτέλεση Ζεσταίνουμε τις φράουλες μαζί με τη στέβια και το χυμό λεμόνι και μόλις λιώσουν οι φράουλες προσθέτουμε τις ζελατίνες αφού τις έχουμε σουρώσει. Αφήνουμε το μείγμα να λιώσει και το βάζουμε στη φόρμα για την πουτίγκα (βγαίνει μέχρι τη μέση). Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες με το γιαούρτι και τη στέβια. Ζεσταίνουμε το νερό και λιώνουμε μέσα τις ζελατίνες και το προσθέτουμε όλο μαζί το μείγμα στο μπολ με το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε από τη ψυγείο τη φόρμα και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με το γιαούρτι. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά. Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες. botrini735x90