Υλικά

  • 400 ml γάλα
  • 1 φακελάκι ζελατίνη
  • 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο
  • 2 βανίλιες
  • 30 ml λικέρ αμαρέτο

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τη ζελατίνη να φουσκώσει σε λίγο νερό. Στο μεταξύ βάζουμε το γάλα, το λικέρ, τις βανίλιες και τον καφέ να βράσουν σε κατσαρολάκι και ρίχνουμε το καυτό μείγμα στο μπολ με τη ζελατίνη.
  2. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει και μοιράζουμε σε 4 μπολάκια. Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να παγώσει για 4 ώρες περίπου.