Η νέα υπερπαραγωγή επιστημονικής φαντασίας του Νόλαν, «Interstellar», ξεχωρίζει από τις αρκετές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Interstellar»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Γουές Μπέντλι, Κέισι Άφλεκ, Μάικλ Κέιν

Καθώς μια ολοένα κι εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν.

«Η Συγκάλυψη»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Ρόσκαμ με τους: Τομ Χάρντι, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Νούμι Ραπάσε, Ματίας Σένερτς

Η ρουτινιάρικη καθημερινότητα του Μπομπ, ενός φιλήσυχου μπάρμαν, ανατρέπεται όταν περιθάλπει το ετοιμοθάνατο σκυλί της γειτόνισσάς του, γνωρίζει τον ανεξέλεγκτα βίαιο πρώην φίλο της Έρικ και στο μπαρ του, που ελέγχεται από την τσετσένικη μαφία, γίνεται ληστεία.

«Τα Ερείπια Είναι Πάντα Θλιμμένα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέρεμι Σολνιέ με τους: Μέικον Μπλερ, Ντέβιν Ράτρεϊ, Κέβιν Κόλακ

Ο Ντουάιτ Έβανς κοιμάται σε μια σκουριασμένη Pontiac και τρώει ό,τι βρει στα σκουπίδια, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την απώλεια του πατέρα και της μητέρας του σε μικρή ηλικία. Όταν όμως μαθαίνει ότι ο δολοφόνος των γονιών του αποφυλακίζεται, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

«The Battery»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέρεμι Γκάρντνερ με τους: Τζέρεμι Γκάρντνερ, Άνταμ Κρόνχαϊμ

Δύο πρώην παίκτες του μπέιζμπολ διασχίζουν μια ερημική επαρχιακή Νέα Αγγλία, κατοικημένη μόνο από ζόμπι.

«Δυο Ημέρες, Μια Νύχτα»

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν-Πιερ και Λικ Νταρντέν με τους: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φαμπρίτσιο Ρονγκιόνε, Κατρίν Σαλέ

Η Σαντρά, μια εργαζόμενη μητέρα με προβλήματα κατάθλιψης, έχει στη διάθεσή της ένα Σαββατοκύριακο για να πείσει τους 16 συναδέλφους της να αλλάξουν γνώμη και να αποποιηθούν το μπόνους τους, όρο που έχει θέσει η εργοδοσία ώστε να μη χάσει τη δουλειά της εκείνη.

«We Are the Best!»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Λούκας Μούντισον με τους: Μίρα Γκρόσιν, Μίρα Μπάρκαμαρ, Λιβ ΛεΜόιν

Στη Σουηδία της δεκαετίας του ’80 τρία νεαρά κορίτσια αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια πανκ μπάντα, αλλά κανείς δεν τις παίρνει στα σοβαρά.

«Οι Υπερέξι»

Animation, σκηνοθεσία: Ντον Χολ, Κρις Γουίλιαμς

Ο Χίρο Χαμάντα, ένας έφηβος με επιστημονικό ταλέντο, γίνεται φίλος με το στρουμπουλό ρομπότ Μπέιμαξ και μαζί με τέσσερις φίλους του συγκροτούν μια ανορθόδοξη ομάδα hi tech υπερηρώων που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μασκοφόρο εγκέφαλο του κακού.