Χαρίστε σ’ αυτούς που αγαπάτε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στο πιο art-chic ξενοδοχείο της Αθήνας!

Θα το συνδυάσετε με την απόλαυση που προσφέρουν ευφάνταστα πιάτα σε μπουφέ από ολόφρεσκα υλικά κατευθείαν από τη φάρμα Agreco στην Κρήτη. Κι όλα αυτά στο πολυτελές Grecotel Pallas Athena στο κέντρο της πόλης το 1ο Σάββατο κάθε μήνα!

Οι μικροί σας μπόμπιρες θα ενθουσιαστούν με τα δημιουργικά παιχνίδια της αλυσίδας καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών Imaginarium, θα κάνουν νέους φίλους και θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όσο εσείς θα απολαμβάνετε την μοναδική ατμόσφαιρα και την πιο δημιουργική κουζίνα της Grecotel στο εστιατόριο που φιλοξενεί εκθέσεις από νέους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Απολαύστε το Family Buffet και χαρίστε διασκέδαση στα παιδιά στο Imaginarium Kids Playroom, από τις 13:00 έως τις 16:00, το Σάββατο 7 Μαρτίου, καθώς και το 1ο Σάββατο των επόμενων μηνών, δηλαδή 04/04, 02/05 και 06/06, στο εστιατόριο Grecotel Pallas Athena 1ος όροφος στην πλατεία Κοτζιά.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 3250900. Περισσότερες πληροφορίες στο www.grecotelpallasathena.com.