Το newsbeast.gr σε συνεργασία με το skyexpress.gr χαρίζει σε τέσσερις τυχερούς από εσάς από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για το δρομολόγιο Αθήνα-Ηράκλειο.

Τα ταξίδια των τυχερών αναγνωστών, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 29/3/2014 και τα εισιτήρια ισχύουν μόνο σε πτήσεις της Sky Express και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στα επιθυμητά δρομολόγια.

Τα εισιτήρια που παρέχονται, δεν περιέχουν τους φόρους και χρεώσεις αεροδρομίων (13,13 ευρώ για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Αθήνα και 31,77 ευρώ από Αθήνα – Ηράκλειο).

Η Sky Express έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ώρες πτήσεων, εκτελώντας αεροπορικά δρομολόγια ανάμεσα σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα, και έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express εκτελεί πτήσεις από και προς τους εξής προορισμούς: Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα, Ρόδος, Κως, Σάμος, Μυτιλήνη, Χίος, Λήμνος, Σκύρος, Ικαρία, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Καστοριά, Σητεία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Έναρξη : 28/01/2014
Λήξη: 11/02/2014
Δώρο : Τέσσερα εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το δρομολόγιο Αθήνα-Ηράκλειο
Νικητές : 4
Aναπληρωματικοί : 4

Οι νικητές
ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΗΜΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΣΗΦ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Οι αναπληρωματικοί
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΡΜΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΡΟΙΔΟΥ
ΚΑΛΤΟΥΡΙΜΙΔΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ