Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την ERGO χαρίζουν σε 3 τυχερούς τα ασφάλιστρα Ε.Ι.Χ μέχρι 3200 κε ή μοτοσυκλέτας μέχρι 1200 κε για ένα χρόνο!

Η ERGO, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη και με πάνω από 20 έτη παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά, με συνολική παραγωγή που ξεπερνά τα 145 εκατομμύρια ευρώ το 2011, καθώς και με πάνω από 400 χιλιάδες ασφαλισμένους, υιοθετεί νέα αντίληψη για το πώς πρέπει μία σύγχρονη και εξωστρεφής ασφαλιστική εταιρία να δραστηριοποιείται στην αγορά, σχεδιάζοντας μια νέα εποχή για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό της.

Το άκρως περιεκτικό και ουσιαστικό μήνυμα “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” αποτελεί υπόσχεση και ταυτόχρονα δέσμευση της εταιρίας ότι θα διαμορφώσει ένα νέο πρότυπο ασφαλιστικής εταιρίας στην οποία η κατανόηση των αναγκών των ασφαλισμένων και των συνεργατών της είναι στο επίκεντρο, προσφέροντας τους σύγχρονες υπηρεσίες, ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, διαφανείς και απλές διαδικασίες.

Ο όμιλος ERGO εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες, επικεντρώνοντας στις χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι εργάζονται αποκλειστικά για τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO, είτε ως υπάλληλοι είτε ως αντιπρόσωποι πωλήσεων. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών σε πάνω από 40 εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση και ασφάλεια που παρέχει ο Όμιλος ERGO και οι εταιρίες του. Ο κύριος μέτοχος του ομίλου με μερίδιο 99,69% είναι η εταιρία Munich Re, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αντασφάλιση και την ανάληψη κινδύνων.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Έναρξη Διαγωνισμού: 9.11.2012
Λήξη Διαγωνισμού: 3.12.2012
Αριθμός Νικητών: 3
Αριθμός Αναπληρωματικών: 3

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΙΚΟΣ
ΛΑΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

Οι αναπληρωματικοί νικητές είναι οι εξής:

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ