Το καλοκαίρι έρχεται και η αποτρίχωση είναι ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Κωτσόβολος διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο δύο πρωτοποριακές συσκευές Silk’ n Flash & Go, αξίας 249 ευρώ, για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι.

Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή που επιτρέπει δίχως να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα να έχετε απαλά πόδια, ξεχνώντας επίπονες διαδικασίες με ξυραφάκια, κερί και άλλες μεθόδους που δεν επιτυγχάνουν πάντα.

Το Silk’ n Flash & Go, της εταιρείας Silk’ n είναι η πρώτη συσκευή με τεχνολογία φωτός για χρήση στο σπίτι. Διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από μόλις 3-4 αγωγές, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνταγογράφηση από ειδικό γιατρό.

Στηρίζεται στο συνδυασμό της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης με μία μοναδική ηχητική δράση, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα. Ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια, λειτουργεί με υπερ-αποδοτικό φορτιστή χωρίς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Η πρωτοποριακή μέθοδος εγγυάται μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 90% μόλις σε 3 μήνες μετά την θεραπεία του Silk’ n Flash & Go.

Λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό για να έχετε την ευκαιρία να δώσετε τέλος στον «εφιάλτη» της τριχοφυΐα χάρη στην πρωτοποριακή συσκευή Silk’ n Flash & Go αξίας 249 ευρώ που διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Έναρξη διαγωνισμού: 07/05/2012
Λήξη διαγωνισμού: 16/05/2012
Αριθμός βασικών νικητών: 2

Οι νικητές είναι οι εξής :

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΑΒΕΑ