Το Newsbeast μαζί με το ταξιδιωτικό γραφείο www.thelodiakopes.gr σας πάνε διακοπές και τον Σεπτέμβρη. Τρία τυχερά ζευγάρια με τα παιδιά τους θα μπουν σε κλήρωση για 4ήμερη διαμονή στο 4 αστέρων Thalatta Seaside Hotel και στο Club Agia Anna Summer Resort, στη παραλία Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια, μόλις 150χλμ από την Αθήνα. εκεί όπου οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Σε έναν προορισμό μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα, οι τυχεροί θα ζήσουν μαγευτικές εμπειρίες πριν αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.

Club Agia Anna Resort

Yurts: Τα yurts είναι η νέα πρόταση, για όσους θέλουν να απολαύσουν τη ζωή στη φύση, με μία αίσθηση πολυτέλειας. Το Club Αγία Άννα είναι το μόνο summer resort σε όλη την Ευρώπη, που προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσετε τις ανέσεις των yurts. Μια σκηνή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ίσως το μοναδικό μέρος που μπορείτε να κοιμηθείτε τόσο άνετα, βλέποντας τα αστέρια του ουρανού. Εξοπλισμένα με διπλό κρεβάτι, καναπέ κρεβάτι, air condition, ψυγείο, TV LCD, WC και καμπίνα υδρομασάζ, τα yurts είναι μια μοντέρνα προσέγγιση της νομαδικής ζωής. με καταγωγή από τα βάθη της Ασίας και με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Family Cabana:Τα νέα μας δίχωρα δωμάτια ήρθαν για να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Το κυρίως δωμάτιο διαθέτει ένα ανατομικό κρεβάτι για δύο άτομα, a/c, 32″ TV LCD, mini-ψυγείο, mini-safe, βραστήρα, τηλέφωνο, internet, ντουλάπα, ενώ στο wc υπάρχει μπανιέρα-ντουζιέρα, σεσουάρ και amenities. Τη μεγάλη όμως διαφορά στη Family Cabana κάνει το μικρό παιδικό δωμάτιο! Ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει έως 2 παιδιά, καθώς διαθέτει καναπέ, ο οποίος γίνεται κρεβάτι. Στη στεγασμένη βεράντα 15τμ θα βρείτε έπιπλα κήπου (3θέσιος καναπές-κρεβάτι, τραπέζι, πολυθρόνα), ενώ στην 50τμ αυλή υπάρχουν έπιπλα κήπου και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Δείτε περισσότερα για το Club Agia Anna Sunner Resort στην διεύθυνση www.clubagiaanna.gr

Thalatta Seaside Hotel: Ανάμεσα στην απόλυτη ισορροπία του καταπράσινου δάσους και της κρυστάλλινης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας της Αγίας Άννας, γεννήθηκε το Thalatta Seaside Hotel.
H μοναδικότητα της φυσικής τοποθεσίας, υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές γεμάτες χαλάρωση, αναζωογόνηση και…άρωμα παραδείσου! Λουσμένο με φως, θάλασσα και τη δροσιά του δάσους το Thalatta Seaside είναι το καταφύγιο
που πάντα ονειρευόσασταν… Ανακαλύψτε το!

Δείτε περισσότερα για το “Thalatta Seaside Hotel” στην διεύθυνση www.thalattahotel.gr

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:21 /06/2011
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 05/07/2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ: 3
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: 2

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΤΑΝΑΣ