Τα νέα IdeaPad της Lenovo προσφέρουν κάτι για τον καθένα, με έξυπνα χαρακτηριστικά που εμπνέουν τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα και καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Το newsbeast.gr σάς κάνει δώρο δύο laptop της σειράς Z, που περιλαμβάνει συναρπαστικά νέα σχέδια και τεχνολογίες και κάνουν τη χρήση υπολογιστή πιο ευχάριστη και προσιτή.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν αυτό το υπέροχο δώρο, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Χαρακτηριστικά φορητού υπολογιστή:
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια IdeaPad, η σειρά Ζ, καθιστά τα κινητά πολυμέσα προσιτά σε όλο τον κόσμο μέσα από μια πλούσια, απολαυστική εμπειρία ψυχαγωγίας σε ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτει μοντέρνο πληκτρολόγιο chiclet τοποθετημένο σε ένα μεταλλικό κάλυμμα με σύγχρονη γραμμή. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες στη νέα σειρά Z με υψηλή ανάλυση (HD), οθόνη widescreen 16:9 (διατίθεται σε μοντέλα 13,3 και 15,6 ιντσών), προαιρετικό Blu-ray Disc ™ δίσκο, και Dolby ® Advanced Audio για μια εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία. Με τη λειτουργία OneKey™ Theater ΙΙ, βελτιστοποιημένες οπτικοακουστικές ρυθμίσεις ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας την σειρά Z απίστευτη για να απολαμβάνει κανείς βίντεο και Multimedia. Tα IdeaPad Z360 και Z560 είναι διαθέσιμα με την οικογένεια επεξεργαστών 2010 Intel® Core™ και γραφικά NVIDIA® GeForce®, ενώ το IdeaPad Z565 προσφέρεται με επεξεργαστές έως και AMD Phenom™ II και ολοκληρωμένα γραφικά ATI Mobility Radeon™.

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής