Το newsbeast.gr, σάς κάνει δώρο το πρώτο smartphone παγκοσμίως με dual core επεξεργαστή! Ένα  μοναδικό κινητό το οποίο συνδυάζει καταπληκτικές δυνατότητες πολυμέσων με επεξεργαστή υψηλής απόδοσης (Tegra 2) και κάνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική την περιήγηση στο Internet και τις εφαρμογές. Η χρήση ακόμα και πολλαπλών εφαρμογών γίνεται σχεδόν χωρίς καθυστέρηση, στις εναλλαγές της οθόνης.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν αυτό το υπέροχο δώρο, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Χαρακτηριστικά κινητού:
8MP camera, Full HD Εγγραφή & Αναπαραγωγή video, HDMI & DLNA συνδεσιμότητα είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του LG Optimus 2X που θα σας συναρπάσουν!
Επιπλέον:

• Γρήγορη και διασκεδαστική περιήγηση στο Internet
• Περιβάλλον Multitasking
• Προβολή και εγγραφή video HD 1080p
• HDMI συνδεσιμότητα (καλώδιο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία)
• 8MP Camera με LED Flash