Η Θεοδοσία Τσάτσου θα βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της, με τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal, καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής – Janis Joplin, Nina Simone, Rolling Stones κ.α.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Λίγα λόγια:

«Θέλω να τραγουδήσει το σώμα από μέσα. Ζητάω να κάνει μια παύση ο νους ούτως ώστε να ακούσει με το αυτί της καρδιάς την υπέροχη ενορχήστρωση των εσωτερικών οργάνων του σώματος, που το καθένα ξεχωριστά δονείται στη δική του συχνότητα, στη δική του νότα, στο δικό του ρυθμό και δημιουργεί μια τέλεια αρμονία στα κύτταρα μας, η οποία διαχέεται και απλώνεται στις φωνητικές μας χορδές και τότε τραγουδάει η ψυχή μας. Ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει…»

Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος
Κιθάρα: Φώτης βαγενάς
Πιάνο – Keyboards: Μάνος Κιτσικόπουλος
Τύμπανα – Drums: Παναγιώτης Νικολακόπουλος

Συμμετέχει ο Γιώργος Μπίλλιος

Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 3 Μαρτίου, doors open: 21:30μ.μ.