Οι φαν των σεξουαλικών οργίων στη Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους καθώς από σήμερα είναι και πάλι νόμιμα στη χώρα. Κάποιοι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας χοροπηδούν από χαρά αφού η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν επιβεβαίωσε ότι τα όργια με πολλούς συμμετέχοντες μπορούν να ξαναρχίσουν, καθώς οι κανόνες κατά της εξάπλωσης του Covid-19 έχουν επιτέλους χαλαρώσει.

Δημοσιογράφος ρώτησε ευθέως την κ. Άρντερν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στο τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ειδήσεων Seven Sharp, αν η χαλάρωση των μέτρων αφορά και τις σεξουαλικές συνευρέσεις πολλών ατόμων και εκείνη αστειεύτηκε ότι η εισαγωγή «εμβολιαστικών διαβατηρίων» σημαίνει ότι το «Tinder» και τα ραντεβού μπορούν να ανοίξουν ξανά.

Διευκρινίζοντας περαιτέρω, είπε: «Δεν είναι αυστηρά ενσωματωμένο στους νέους κανόνες αλλά μέχρι 25 άτομα μπορούν να συμμετέχουν στην πραγματικότητα στις κόκκινες περιοχές».

Η συμπαρουσιάστρια του δελτίου Χίλαρι Μπάρι έκλεισε ξαφνικά τη συνομιλία αφού επιβεβαίωσε ότι μεγάλες ομάδες μπορούν να συναντηθούν ξανά σε σεξουαλικά όργια αλλά η χαλάρωση έρχεται αφού η χώρα είχε από τους πιο αυστηρούς κανόνες για τον κορονοϊό από την έναρξη της πανδημίας.

Το σύστημα με τα χρώματα στη Νέα Ζηλανδία

Οι κανόνες, οι οποίοι επικροτήθηκαν στην αρχή της πανδημίας, αλλά γρήγορα αντιμετωπίστηκαν με εχθρότητα για τους σκεπτικιστές του COVID λόγω της υπερβολικής φύσης τους, θα αντικατασταθούν τώρα με ένα σύστημα φωτεινών σηματοδοτών σε περίπτωση νέου ξεσπάσματος. μετά από ένα ξέσπασμα της παραλλαγής Delta του ιού.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, μια περιοχή με πράσινο φως έχει ελάχιστους, περιορισμούς, ενώ ένα πορτοκαλί φως σημαίνει ότι θα πρέπει οι πολίτες να φορούν τη μάσκα τους και να κρατούν αποστάσεις.

Μία περιοχή με κόκκινο φως σημαίνει ότι θα υπάρχει όριο στις συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Το όριο θα είναι μέχρι 25 άτομα, εξ ου και οι εορτασμοί για τα όργια.

Πόδια που εξέχουν από σεντόνι

Αν και δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα της παραλλαγής Omicron στη χώρα, η κυρία Άρντεν είπε σε συνέντευξη Τύπου χθες ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας «κίνδυνος» στα σύνορα της χώρας, τα οποία έχουν κλείσει από την έναρξη της πανδημίας.