Όταν η μαία τής πήγε το πανέμορφο κατάλευκο νεογέννητο παιδάκι της η Catherine Howarth από τη Νιγηρία πίστευε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.

Παρότι ο πατέρας του μικρού είναι λευκός από τη Βρετανία, οι πιθανότητες να κάνουν λευκό παιδί ήταν πολύ λίγες, συγκεκριμένα μία στο εκατομμύριο.

Ο μικρός Jonah γεννήθηκε την 1η Ιουνίου. Όπως ήταν φυσικό και το προσωπικό τού μαιευτηρίου είχε εκπλαγεί.

«Όταν μου έφεραν το μωρό κοιτούσαν μία εμένα μία εκείνο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το μωρό είναι δικό μου» λέει η 32χρονη στη Mirror.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί μπορεί να φέρει ένα υπολειπόμενο γονίδιο γι’ αυτό και να γεννήθηκε με το συγκεκριμένο χρώμα.

«Όταν γεννήθηκε το μωρό μας ήταν λίγο χλωμό λόγω του ομφάλιο λώρου που είχε τυλιχτεί γύρω από το λαιμό του κι έτσι περιμέναμε να επανέλθει το φυσιολογικό του χρώμα. Τελικά όμως ήταν λευκό» δήλωσε ο πατέρας.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά με τους γιατρούς να τους λένε ότι οι πιθανότητες να είναι και αυτά λευκά είναι μηδαμινές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.