Ένας καταζητούμενος άντρας πήγε μόνος του στην αστυνομία και παραδόθηκε διότι προτίμησε να πάει στη φυλακή παρά να περάσει και άλλο χρόνο με τους ανθρώπους που ζούσε την περίοδο του lockdown.

Τα παραπάνω ανέφερε αστυνομικός την Πέμπτη στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο άντρας πήγε στους αστυνομικούς στο Σάσεξ της Αγγλίας, εξηγώντας τους πως έψαχνε για λίγη ησυχία.

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει πολλές συνήθειές μας, περιορίζοντάς μας σημαντικά, αρκετοί άνθρωποι λαχταρούν για λίγο χώρο δικό τους. Ο συγκεκριμένος άντρας όμως φαίνεται πως έφτασε στο σημείο να προτιμήσει να επιστρέψει στη φυλακή.

«Καταζητούμενος άντρας παραδόθηκε μόνος του στην ομάδα αφού μας ενημέρωση ότι θα προτιμούσε να επιστρέψει στη φυλακή παρά να χρειαστεί να περάσει κι άλλο χρόνο με τους ανθρώπους με τους οποίους ζούσε», έγραψε ο αστυνομικός Ντάρεν Τέιλορ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, επικαλούμενο το Sky News, μια έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2020 διαπίστωνε πως περισσότεροι από τους μισούς (53%) δήλωναν ότι αισθάνονταν θυμό για τους ανθρώπους που γνωρίζουν λόγω της συμπεριφοράς τους σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού.

Η έρευνα που ανέλαβε το King’s College του Λονδίνου και η Ipsos MORI, διαπίστωσε επίσης πως σχεδόν το ένα τέταρτο των ανθρώπων είχε έρθει σε αντιπαράθεση με φίλους ή συγγενείς για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους περιορισμούς λόγω της Covid-19. Ένας στους 12 είπε ότι δεν μιλούσε πια σε φίλο ή συγγενή λόγω διαφωνιών.