Το σοκ που έπαθαν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί δεν περιγράφεται… Μια γυναίκα κινδύνευσε να πνιγεί και παράλληλα να χτυπήσει με το αυτοκίνητο δύο νεαρούς, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην πισίνα. Τελικά, το τζιπ κατέληξε μέσα στο νερό υπό τα βλέμματα των έκπληκτων ανδρών, αλλά και των υπόλοιπων παρευρισκομένων.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Οχάιο, στο Λέικγουντ συγκεκριμένα, το Σάββατο. Οι δύο άνδρες έκαναν μπάνιο στην πισίνα, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε περισσότερους από 12 καλεσμένους εκείνη την ώρα. Ξαφνικά άκουσαν έναν θόρυβο και είδαν να… πετάγεται μπροστά τους ένα SUV. Από τύχη δεν τους χτύπησε, περνώντας –σχεδόν- ξυστά δίπλα από κάποιους.

Η 46χρονη οδηγός –που συνελήφθη και τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και αφού χτύπησε ένα διερχόμενο όχημα στη Lake Avenue, έσπασε το φράχτη του συγκροτήματος και… βούτηξε με το αμάξι στην πισίνα, μέσα στην οποία βρίσκονταν δύο νεαροί. Μάλιστα, ο ένας είχε μόλις μπει όταν έπεσε το τζιπ. Ο 27χρονος Κρίστοφερ Σάνφορντ τόνισε σε εφημερίδα του Κλίβελαντ ότι «μόλις βρέθηκα στο νερό άκουσα μια έκρηξη. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα τζιπ να βρίσκεται μέσα στην πισίνα».

Στο μεταξύ, κάποιοι από τους καλεσμένους του πάρτι υπέστησαν μικροτραυματισμούς από μέρη του αυτοκινήτου που εκτοξεύτηκαν την ώρα που χτύπησε στο νερό, ενώ έσπευσαν στο συγκρότημα οι πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν την γυναίκα, η οποία τη γλίτωσε… φτηνά, καθώς κινδύνευσε να πνιγεί. «Κυριολεκτικά εισέβαλλε στο πάρτι», είπε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Σκοτ Γκίλμαν.