«Για μένα οι μικρότερες μοιάζουν όλες ίδιες, αλλά οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι ξεχωριστές και μοναδικά όμορφες, έχουν γίνει οι άνθρωποι που προορίζονταν να γίνουν».

Αυτά εξομολογείται ένας 32χρονος ανώνυμος αναγνώστης στον Guardian, σε μια νέα στήλη που ξεκίνησε η εφημερίδα για την ερωτική ζωή.

«Κάποια μέρα θα κάνεις μια μεγαλύτερη γυναίκα πολύ χαρούμενη», λέει ο 32χρονος πως του είπε μια 60χρονη που έβλεπε. Παρά το γεγονός ότι είχε αισθήματα για κείνον, θεωρούσε λάθος μια τέτοια σχέση με μικρότερο.

«Έχω ακούσει ξανά και ξανά αυτόν τον άγραφο κανόνα», λέει ο άντρας που ομολογεί πως τον ελκύουν ερωτικά μόνο οι ώριμες γυναίκες. Λέει μάλιστα πως η οικογένεια και οι φίλοι του πίστευαν πως ήταν ομοφυλόφιλος, μιας και δεν έδειχνε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον για γυναίκες της ηλικίας του.

Κι όμως, κάποια στιγμή ανακάλυψε πως είναι η διαφορά ηλικίας αυτή που λειτουργεί αφροδισιακά για τον ίδιο. «Το σεξ που έχω κάνει έκτοτε ήταν υπέροχο και με έκανε να καταλάβω ποιος πραγματικά είμαι».

Και καταλήγει: «Κι όμως, το σεξ δεν είναι αρκετό, θέλω μια μεγαλύτερη σύντροφο να αγαπώ και να νοιάζομαι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.