Ο παραγωγικότατος αστέρας της πορνογραφίας δεν σταματά να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, καθώς 24 νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης προστίθενται τώρα στο κατηγορητήριο, υποθέσεις που χρονολογούνται ακόμα και από το 2004.

Μεταξύ αυτών σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο κορίτσι σε ένα καλιφορνέζικο πάρτι, πέντε υποθέσεις βιασμού, τρεις περιπτώσεις «εξαναγκασμένου στοματικού έρωτα», έξι σεξουαλικής βίας, μία σοδομισμού και μία ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σε έφηβη.

Ο αμφιλεγόμενος Τζέρεμι, που έχει εμφανιστεί σε όχι λιγότερες από 1.700 ταινίες «ροζ» περιεχομένου, κατηγορήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, για τον φερόμενο βιασμό τριών γυναικών και μία σεξουαλική επίθεση σε μια τέταρτη.

Στα δικαστήρια τον συνέλαβε προσφάτως ο φακός, αν και σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα δηλώσει αθώος.

Αντιμετωπίζει όμως πλέον 28 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και αν καταδικαστεί, θα έρθει αντιμέτωπος ακόμα και με κάθειρξη 250 ετών.

Η σύλληψή του τον Ιούνιο και η παρουσία του στο δικαστήριο λειτούργησαν θετικά, είπαν τα φερόμενα θύματά του, ώστε άλλες 24 γυναίκες να βγουν μέσα σε 3 μέρες να τον κατηγορήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά, σεξουαλική βία, ακόμα και βιασμό.

Όσο για τις ηλικίες των γυναικών που τον κατηγορούν, κυμαίνονται από 15-54 ετών.

Οι «LA Times» αναφέρουν μάλιστα ότι πλέον 6 γυναίκες από τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας τον κατηγορούν επίσης για σεξουαλικές επιθέσεις.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνεται και η αναφορά του γραφείου του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον 30 ισχυρισμοί για σεξουαλική κακοποίηση έχουν διατυπωθεί εναντίον του τα τελευταία 20 χρόνια.

Η πορνοστάρ Lianne Young, που τον κατηγορεί ότι τη βίασε σε πάρτι το 2000, δήλωσε πως όλοι ήξεραν πώς ακριβώς κινούνταν ο Τζέρεμι: «Οι άνθρωποι έλεγαν πάντα ‘‘ε, αυτός είναι ο Ρον’’»…