Τα όσα διαδραματίζονται στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έχουν προκαλέσει αναταραχές και δημοσκοπική κατηφόρα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Μέσα σε αυτό θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η κρίση του κορονοϊού και τους χειρισμούς που έκανε και κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δημοσκοπήσεις από την Washington Post και το ABC δείχνουν πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η διαφορά μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν φτάνει στις 10 μονάδες, καθώς ο υποψήφιος των Δημοκρατικών συγκεντρώνει το 53%, με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ να ακολουθεί στο 43%.

Αξιοσημείωτο είναι πως πριν από δύο μήνες η διαφορά βρισκόταν μόλις στο 2%, με τον Τραμπ και πάλι να έρχεται δεύτερος.

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να υποβαθμίσει τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις, λέγοντας πως είναι προκατειλημμένες.

Μάλιστα το CNN αναφέρει διαφορά των 10 μονάδων είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί μετά το 1976 στις ΗΠΑ, μεταξύ υποψήφιων προέδρων, καθώς μόνο ο Τζίμι Κάρτερ εμφάνιζε τα ίδια ποσοστά έναντι του αντιπάλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.