Συναγερμός σήμανε σήμερα 3 Οκτωβρίου στο Παρίσι στη Γαλλία, καθώς ένας άντρας μπούκαρε στο Αρχηγείο της γαλλικής αστυνομίας και επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Ο άντρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει πέσει νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστά τα αίτια της επίθεσης. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν υπάλληλος στο Αρχηγείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση πέθαναν δυο αστυνομικοί (η μία ήταν γυναίκα), ενώ σοβαρά τραυματισμένοι φέρονται να είναι ακόμα τρεις αστυνομικοί.

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μεταδίδει πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας στο Παρίσι.

Η περιοχή όπου έγινε η επίθεση έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο σταθμός μετρό «Cité» έχει κλείσει.

Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση στο Παρίσι έχουν ανέβει στο twitter και δείχνουν τον συναγερμό που έχει σημάνει στη γαλλική πρωτεύουσα.

https://twitter.com/B2Bolo/status/1179726878120300544

Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Τουρκία, ανέβαλε την αναχώρησή του και μεταβαίνει επιτόπου, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

https://twitter.com/PaoneAntony/status/1179724972320841729