Βίκτορ Όρμπαν: «Θα παραμείνουμε μέλος της ΕΕ»

Δηλωσε ωστόσο ότι κανείς δεν μπορεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας του


ΚΟΣΜΟΣ
17:33
29/09/2019
Βίκτορ Όρμπαν: «Θα παραμείνουμε μέλος της ΕΕ»
7
loading

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε σήμερα ότι οι ανατολικές και δυτικές χώρες της ΕΕ θα πρέπει να βρουν μία συμβιβαστική λύση για το μέλλον της.

“Είμαστε ένα μέλος της Ένωσης και θα παραμείνουμε ένα μέλος της,” δήλωσε ο Όρμπαν σε μία διάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος (Fidesz).

Ωστόσο, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Ουγγαρία για την τήρηση του νόμου από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, ο ίδιος πρόσθεσε: “Αυτή είναι η χώρα μας, το σπίτι μας και η ζωή μας και κανένας άλλος εκτός των Ούγγρων μπορεί να αποφασίσει για αυτό.”

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Α βρε Ορμπάν

  Πού νά καταλάβουν τά περισσότερα βόδια πώς είναι η ζωή εδώ στην Ουγγαρία. Έχουν μεταλλαχθεί καί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τά νέα τής ημέρας τους νά είναι για κάποιον αλλοδαπό πού έκλεψε, έσφαξε, βίασε. Νά τρέχουν δήθεν νά κλείσουν δρόμους για δήθεν ψευτο- ευαισθησίες επειδή τούς έχουν φυτέψει τέτοιου είδους ανησυχίες στο μυαλό λόγο ότι τούς πιάσανε στον ύπνο μέσα από πολιτικές σκοπιμότητες. Νά λουφάζουν όμως όταν ακούνε ότι κάποιο ηλικιωμένο άτομο δέχθηκε επίθεση από λάθρο διότι σέ αυτό τό σημείο τούς τό έχουν απονευρώσει τό μυαλό διότι αν υπάρξει η παραμικρή αντίδραση θά είναι φασιστική επιρροή. Καμμένα μυαλά, στοιβαγμένα στις μεγαλουπόλεις πού ψάχνουν σκοπό ζωής στηρίζοντας κάποιους πού με τό έτσι θέλω ήρθαν νά κάνουν κουμάντο σέ ξένα χωράφια. Γειά σου Ορμπάν καί άσε νά ψάχνονται μαζί σου κάποιοι πού δεν γνωρίζουν τί πάει να πει ότι μια χώρα εκτός τά προβλήματα τά δικά της δεμ πρέπει με τό έτσι θέλω νά φορτωθεί τά προβλήματα κάποιων λάθρο εισβολέων.

 2. avatar Ν.Ζ.

  Αυτό σημαίνει μέλος με δικαιώματα αλλά χωρίς υποχρεώσεις. Αν το αφήσουνε να περάσει δημιουργούνται προϋποθέσεις κατάλυσης των κανόνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  1. avatar Ελληνοαμερικανος

   Τα κομμουνια μπορεί να έχουν υποχρέωση στους ισλαμολαθροεισβολεις οι υπερήφανες και ελεύθερες χώρες όχι.

 3. avatar Kononos

  Για το μεταναστευτικό δεν του καίγεται καθόλου και πέρνει και το χρήμα από την ΕΕ χωρίς να του γίνονται κρατήσεις περνάει ζωάρα

  1. avatar Απόδημος

   Ενώ οι δικοί μας περνουν τα χρήματα για να καταστρέψουν την πατρίδα και την ΕΕ με τη λαθρο εισβολή

 4. avatar Η Ουγγαρία δεν ειναι Ευρώπη

  Ευρώπη είναι το Πακιστάν το Μπαγκλαντές η Σομαλία.....

 5. avatar Απόδημος

  Αυτός ο ηγέτης πραγματικά αγαπά την πατρίδα του

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει