Ένας ενήλικος άντρας θεώρησε πρέπον να αυτοϊκανοποιηθεί σε δημόσιο χώρο με θέα γυναίκες να κάνουν τη γυμναστική τους.

Αυτό συνέβη σε γυμναστήριο της αλυσίδας Virgin Active στο Κέιπ Τάουν και υπάρχουν και πειστήρια, αυτό το βίντεο που τον τράβηξε ένας υπάλληλος του γυμναστηρίου δηλαδή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημοσιευτεί.

Ο ξανθός άντρας είναι ξαπλωμένος στο στρωματάκι του με το κινητό στο χέρι. Στο ένα χέρι, καθώς το άλλο είναι κάπου αλλού κάνοντας κάτι άλλο, με μια πετσέτα από πάνω θέλοντας να κρύψει τις πομπές του.

Στο βίντεο βλέπουμε και το αντικείμενο του πόθου του, γυναίκες με κολάν να εκτελούν ασκήσεις μπροστά του. «Θέλω το πρόσωπο αυτού του άντρα να γίνει viral», έγραψε ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο στο Twitter. Και έγινε, με 43.000 κοινοποιήσεις και άλλα τόσα κακά λόγια από κάτω.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, το συγκεκριμένο παράρτημα των Virgin Active ανέλαβε αμέσως δράση μετά το περιστατικό, τερματίζοντας τη συνδρομή του άντρα και τιμωρώντας τον με ισόβιο αποκλεισμό.

«Μόλις λάβαμε ένα αντίγραφο του βίντεο, ξεκινήσαμε μια έρευνα και ανακαλύψαμε ποιος ήταν, βρήκαμε τις πληροφορίες που τον αφορούν και αναλάβαμε δράση … αποκλείοντάς τον ισοβίως από κάθε Virgin Active. Ταυτοχρόνως, θα αναζητήσουμε και ποινικές ευθύνες εναντίον του», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των γυμναστηρίων, Carla White, στο τοπικό δίκτυο EWN…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.