Ο συνταγματάρχης Καντάφι χτυπούσε και βίαζε μαθήτριες και τις οποίες χρησιμοποιούσε ως «σκλάβες» του σεξ, όπως αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο.

«Γυναίκες ντυμένες με στολή ήρθαν σπίτι μου και εξήγησαν στην μητέρα μου ότι με ήθελε για άλλη μια τελετή παράδοσης μπουκέτου. Και έτσι με πήραν μακριά. Στην διαδρομή με έγδυσαν, με ξύρισαν, μέτρησαν το στήθος μου και μου φόρεσαν ένα στρινγκ και ένα λευκό φόρεμα από σατέν. Στην συνέχεια με συνόδευσαν στην κρεβατοκάμαρα του, εκεί όπου ο Kadhafi με περίμενε γυμνός. Με έβαλε να καθίσω δίπλα του και μου είπε ”Μην φοβάσαι. Είμαι ο μπαμπούλης σου. Έτσι δεν με φωνάζετε στο σχολείο; Αλλά είμαι επίσης και ο εραστής σου. Θα μείνεις μαζί μου για πάντα».

Έτσι περιγράφει η 15χρονη Σοράγια την αρχή της περιπέτειάς της στη Γαλλίδα δημοσιογράφο Ανίκ Κοετζάν, η οποία συγκέντρωσε αυτές τις ιστορίες σε ένα βιβλίο με τίτλο «Les Proies: Dans le harem de Kadhafi» (Θήραμα: Στο χαρέμι του Καντάφι).

Ο δικτάτορας, σύμφωνα με το βιβλίο και την Daily Mail είχε και το βίτσιο να ουρεί πάνω στο σώμα και το πρόσωπο της μικρής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κι άλλων κοριτσιών από το χαρέμι του, ο Καντάφι ήταν ένας σαδιστής που απολάμβανε τον βιασμό σε καθημερινή βάση.