Οι πόλεις που παρουσιάζονται παρακάτω μπορεί να θεωρηθούν ότι ανήκουν πλήρως στον άντρα. Και αυτό γιατί εκεί ο αντρισμός δικαιώνεται πλήρως.

Αν ψάχνει κανείς μέρη για τουρισμό ή ακόμα και για… μετανάστευση, αυτές είναι οι πόλεις που θα κάνουν τη διαφορά, αντρικώς μιλώντας! Πρόκειται για το απόλυτο πάρτι των αντρικών χρωμοσωμάτων.

Μπορούν να ονομαστούν και πόλεις-αμαρτίες. Εκεί μπορείς να ξεχάσεις τις «αγιοσύνες» και να γίνεις «αμαρτωλός» καθώς πρόκειται για τα καλύτερα μέρη που έχει να σου προσφέρει η υφήλιος. Τρέμε Vegas!

Να σημειωθεί ότι το Las Vegas δεν είναι στη λίστα γιατί απλά δεν χρειάζεται συστάσεις: τζόγος, περιπέτεια, γυναίκες, ποτό. Ότι δηλαδή θα μπορούσε ένας άντρας να ζητήσει από τη ζωή.

New Orleans, Louisiana – ΗΠΑ

Τι θα βρεις: εξαιρετικές πικάντικες σπεσιαλιτέ, τη μουσική blues στα καλύτερά της και την πιο χαλαρή νομοθεσία στο αλκοόλ που μπορείς να συναντήσεις (τα μπαρ είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο).

Η Νέα Ορλεάνη είναι το Λας Βέγκας όσων ξέρουν από καλοπέραση και επιζητούν ξέφρενη διασκέδαση. Το «εθιμικό δίκαιο» μάλιστα της πόλης προστάζει το «δείξε μου το στήθος σου να σου δείξω τα καλούδια μου» ακόμα και στον δρόμο! Αν ο επισκέπτης ψάχνει και για πιο «σκοτεινές» τελετές, πρόκειται για τη μητρόπολη του βουντού.

Pattaya – Ταϊλάνδη

Οι αξιωματούχοι της χώρας παρομοιάζουν την Pattaya ως την «Disneyland του Σεξ»! Το μότο της πόλης είναι «αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, να το νιώσεις, να το φας, να το δοκιμάσεις, να το καταχραστείς, η Pattaya δεν κοιμάται ποτέ και είναι ο προορισμός για σένα». Τι άλλο να προσθέσεις όταν το λένε επίσημα κυβερνητικά στόματα;

Τρία εκατομμύρια τουρίστες συνωστίζονται εδώ κάθε χρόνο για να ζήσουν τη σεξουαλική ασυδοσία στα 275 ξενοδοχεία της πόλης και τα 35.000 δωμάτια (με τιμές από 10 έως 80 δολάρια το βράδυ!).

Gold Coast – Αυστραλία

Αν είσαι σέρφερ, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος. Αν δεν είσαι, θα σε αποζημιώσει το άφθονο αλκοόλ και ο αχαλίνωτος έρωτας σε ένα μοναδικό «όργιο» ηθών!

Τι άλλο θα βρεις στο Gold Coast; Τα καλύτερα topless πλυντήρια αυτοκινήτων του κόσμου! Νοικιάζεις λοιπόν απαραίτητα αυτοκίνητο και ζεις τη μοναδική εμπειρία με τις καλλίγραμμες αυστραλέζες bimbos να γυαλίζουν το αμάξι γυμνόστηθες. Και το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ…

Amsterdam – Ολλανδία

Τυχαίο ότι ονομάζουμε την περιοχή αυτή του κόσμου ως «Κάτω Χώρες»; Πιο «κάτω» δεν πάει!

Το σούπερ διάσημο Red Light District και τα περιώνυμα coffee shops της ολλανδικής πρωτεύουσας προσφέρουν απλόχερα τις «σκοτεινές» διακοπές που ονειρεύεσαι. Στα μέσα του Νοεμβρίου μάλιστα φιλοξενείται και το ετήσιο γεγονός της πόλης: το Cannabis Cup. Όσο για το πρωινό hangover, υπάρχει το Seksmuseum…

Goa – Ινδία

Μια επίσκεψη στη γωνιά αυτή του πλανήτη θα δώσει νέο νόημα στην παρακμή και το decadence. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα! Τα άλλοτε περίφημα πάρτι έχουν μεν περιοριστεί, ωστόσο η πόλη δεν έχει χάσει τον χαρακτήρα της. Κι αν τα αεροπορικά είναι κομματάκι πανακρίβα, τα 5-8 δολάρια για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα σώσουν το budget σου και θα σου επιτρέψουν να το χρησιμοποιήσεις για καλύτερα πράγματα.

Βερολίνο – Γερμανία

Μιλάμε για τεράστιο κόμβο τουρισμού για έρωτα που κάνει την πόλη περήφανη! Το Βερολίνο το ‘χει καμάρι για τα πάμπολλα sex dungeons του, καθώς επίσης και για τα club του που δεν πολυενοχλούνται αν πιάσεις δουλειά στην πίστα, χωρίς να υπονοείται ο χορός!

Η πόλη φιλοξενεί επίσης την πιο επική συλλογή πορνογραφίας στον κόσμο, για «ερευνητικούς σκοπούς» πάντα. Η πορνεία εδώ είναι νόμιμη…

Rio de Janiero – Βραζιλία

Τι πρέπει να ξέρεις για την πόλη: ότι είναι το σπίτι μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη! Μπορεί να συναντήσεις μερικές από αυτές να παρελαύνουν γυμνές σε μερικές από τις όμορφες παραλίες του πλανήτη κι αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός!

Στα must της πόλης είναι βέβαια, και το περίφημο βραζιλιάνικο καρναβάλι.

Moscow – Ρωσία

Οι Ρώσοι δεν πολύπάρταραν για 70 περίπου χρόνια. Μετά οι Scorpions έγραψαν το «Winds of Change», το Τείχος του Βερολίνου έπεσε και ο κόσμος στη Ρωσία προσπαθεί να επανορθώσει για τον χαμένο χρόνο!

Χρειάζεται προσοχή όμως, καθώς η Μόσχα είναι από τις πιο επικίνδυνες πρωτεύουσες του πλανήτη. Η βραδινή διασκέδαση προσφέρει κάθε είδους εμπειρία που μπορείς να φανταστείς, ενώ αν καταφέρεις να περάσεις ως πλούσιος τουρίστας, αυτό είναι αρκετό για τις περισσότερες Ρωσίδες.

Honolulu – Χαβάη

Μαγευτικό σκηνικό, συγκλονιστικές παραλίες και η μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου κάνουν τη Χονολουλού ένα από τα καλύτερα μέρη να είσαι άντρας!

Τώρα βέβαια η «μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου» μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως…

Monaco – Γαλλία

Η λίστα δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μόνο καταγώγια. Χρειάζεται και λίγο στιλ! Αν λοιπόν θέλεις να ζήσεις μεγαλεία και να πλασαριστείς σαν αληθινός τζογαδόρος, επισκέψου τότε το μεγαλοπρεπές πριγκιπάτο και δε θα χάσεις.

Ετοιμάσου όμως να ξεζουμίζεις το μπλοκ επιταγών σου! Η βασιλική ζωή και τα λούσα θέλουν το κάτι παραπάνω… οικονομικώς.

Περισσότερες ειδήσεις για τον άντρα μπορείτε να βρείτε στο delamagen.gr