Η πορνοστάρ Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ, η οποία σύμφωνα με φίλους πάλευε με ψυχιατρικά προβλήματα, πέθανε αυτοκτονώντας την περασμένη εβδομάδα. Ήταν μόλις 36. Συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αυτοκτόνησε η γυναίκα έδωσαν στη δημοσιότητα αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, στο σπίτι της στην Πάρμα του Οχάιο των ΗΠΑ και το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga παρέλαβε τη σορό της.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που επικαλείται αστυνομικούς στην επαρχία Cuyahoga που έχουν αναλάβει την έρευνα, ο θάνατος της 36χρονης προήλθε από διαμπερές τραύμα στο στόμα. Η 36χρονη γυναίκα έβαλε κυνηγετικό όπλο στο στόμα της και πάτησε τη σκανδάλη. Το GoFundMe, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της, δήλωσε ότι «έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή της».

Details surrounding Kagney Linn Karter's suicide revealed 💔

Posted by TMZ on Tuesday, February 20, 2024

Στο παρελθόν η Λιν Κάρτερ είχε εμπλακεί σε διαμάχη με τον Κρις Μπράουν, με την ίδια να υποστηρίζει ότι εκείνος της έδωσε 2.500 δολάρια για να είναι συνοδός του για μία βραδιά και να αναρτά μάλιστα στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή.

Φίλοι της πορνοστάρ στη σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundme υποστηρίζουν ότι η 36χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα προσθέτοντας, όμως, ότι «ακόμα και στις πιο σκοτεινές της ώρες, εμφανιζόταν στο στούντιο, πάντα έτοιμη να μάθει, να συνεισφέρει, να βελτιώσει τον εαυτό της με όποιον τρόπο μπορούσε». «Όσο μόνη και να ένιωθε συνέχιζε να προσπαθεί να εμφανίζεται για τους φίλους της και την κοινότητα που νοιαζόταν για αυτήν», είπαν οι φίλοι της που τη γνώριζαν μέσα από τα στούντιο γυμναστικής. «Έδωσε τις δικές της μάχες με την ίδια επιμονή και ορμή που έδειξε σε κάθε άλλον τομέα της ζωής της, με όσο περισσότερη δύναμη μπορούσε».