Το Carroten, το Νο 1 αντιηλιακό στην Ελλάδα, είναι ελληνικό και καλωσόρισε το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στον πολύ ιδιαίτερο χώρο Celene του καλοκαιρινού Dream City!

Ήταν μία βραδιά που έκρυβε πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε με ένα φαντασμαγορικό waterscreen show όπου παρουσιάστηκαν τα μέχρι τώρα διαφημιστικά spots με κορύφωση την πρώτη προβολή του νέου τηλεοπτικού spot της καμπάνιας Carroten Sunsations με πρωταγωνίστρια την Shaya και τα ανερχόμενα συγκροτήματα HouseTwins & Slick Beats.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Ιάκωβος Πουτάκογλου, Brand Manager της εταιρείας Sarantis S.A., όπου τόνισε την ελληνικότητα του προϊόντος & την ηγετική του θέση στην αγορά. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας Σαράντης. Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από μια ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων της SARANTIS ενώ τα τελευταία 12 χρόνια το Carroten έρχεται με διαφορά πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, πάνω από μεγάλους πολυεθνικούς παίκτες.

Το καλοκαίρι όμως είναι γύρω μας… και την σκυτάλη παρέλαβαν οι HouseTwins & οι Slick Beats που ερμήνευσαν τα νέα τους singles, «The Night» & «You say» αντίστοιχα, και υποδέχτηκαν την εντυπωσιακή όσο ποτέ Shaya παρουσιάζοντας την πιο δυνατή συνεργασία του φετινού καλοκαιριού που έρχεται να μας ξεσηκώσει! Η Shaya μαζί με τους HouseTwins και τους Slick Beats μας ξεσήκωσαν με το άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό τραγούδι, όπως ακριβώς προδίδει κι ο τίτλος του, «Summer’s all around»!!

To single αποτελεί το τραγούδι της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Carroten, του No 1 αντηλιακού στην Ελλάδα, που φέτος παρουσιάζει την νέα σειρά εξωτικού μαυρίσματος Carroten Sunsations και μας καλεί να παραδοθούμε και σε αυτό το καλοκαίρι!

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά με special cocktails Carroten & Sunsations δίνοντας το επίσημο εναρκτήριο έναυσμα του φετινού καλοκαιριού.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι κ.κ Ηλέκτρα Σούρσου (Marketing Director SARANTIS), Ιάκωβος Πουτάκογλου (Brand Manager Suncare SARANTIS), Shaya, Slick Beats, HouseTwins, Κόκκινα Χαλιά, ΝΕΒΜΑ, Nikki Ponte, Χρίστος Νέζος, Στέλλα Καλλή, Reckless & πολλοί φίλοι του Carroten, του Νο1 αντιηλιακού στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: