Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
0:32
17/03/2012
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
4
loading

Η Γκρέις Κέλι ήταν το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα στο νοσοκομείο που ίδρυσε και εγκαινίασε η ίδια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Αλέξανδρος

  Οι πράξεις μας είναι και πράξεις τους
  Πολλές φορές οι πράξεις μας δεν αφορούν μόνο εμάς ,δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ότι θέλουμε ,γιατί τα αποτελέσματα των πράξεων μας μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο τους ανθρώπους του περιβάλλοντος μας, αλλά και ολόκληρες κοινωνίες και κράτη. Η μη ενασχόλησή μας με σημαντικά πράγματα μπορεί να μας οδηγήσει και από ότι φαίνεται μας οδήγησε σε μία κατάσταση ,την οποία αγωνιούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα.
  Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να διασκεδάζουμε ,να αφιερώνουμε χρόνο σε πράγματα που δεν μας ψυχαγωγούν και που δεν μας γαληνεύουν , με αποτέλεσμα να μην είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα που κάνουμε. Όλο θέλουμε και άλλα και άλλα μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι εντάξει μου αρκούν ,σταματάω εδώ. Κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί διότι δημιουργούνται νέες ανάγκες (πλαστές φυσικά) και εξελίσσονται τα πράγματα ,με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να είμαστε ανικανοποίητοι ,δηλαδή να αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε αποκτήσει όσα θα έπρεπε. Ωραία είναι να ασχολούμαστε φυσικά και με λιγότερο σημαντικά πράγματα όπως το ποδόσφαιρο ,η μουσική ,τα ρούχα , η εμφάνιση ,οι έξοδοι μας(κ.λ.π) ,αλλά χρειάζεται ,είναι αναγκαίο να γίνονται με μέτρο ,χωρίς να παρασυρόμαστε στην υπερβολή και στον φανατισμό ,που μας κάνει να αδυνατούμε να δούμε τα πράγματα με αντικειμενικότητα.
  Τα παραπάνω που προαναφέρθηκαν ομορφαίνουν τη ζωή και είναι καλό να υπάρχουν σε συνδυασμό και με άλλα. Αυτά τα < < άλλα>> μπορούν να είναι τα καλής ποιότητας θέατρο ,κινηματογράφος ,βιβλία , μπορούμε να ασχοληθούμε με την πολιτική και άλλα διαχρονικά θέματα που χρόνια φιλόσοφοι και χιλιάδες άνθρωποι αναλύουν και προσπαθούν να επιλύσουν. Η ενασχόλησή μας με παρόμοια

  1. avatar marinos

   πραγματικά...τι λες ????

  2. avatar dana

   wrong way !!!! turn around!!!!

 2. avatar Leniw

  τραγικό!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει