Το Facebook αποδείχτηκε… σωτήριο για την Εθνική Νιγηρίας! Με μήνυμα που έγραψε ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν στην προσωπική του σελίδα ανακοίνωσε ότι δεν θα επιμείνει στην απόφασή του να αποσύρει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για δύο χρόνια από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγος που τον έκανε να παραιτηθεί της αρχικής του άποψης ήταν τα εκατοντάδες μηνύματα που του άφησαν οι Νιγηριανοί φίλαθλοι στο προφίλ του!

Ο Τζόναθαν μετά την απογοητευτική εμφάνιση της Νιγηρίας στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής είχε δηλώσει πως δεν θα επιτρέψει στην Εθνική να αγωνιστεί την επόμενη διετία. Η αντίδραση των φίλων της ομάδας ήταν άμεση.

«Διάβασα τα μηνύματά σας και τα υπολόγισα στην απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει την αποβολή της Εθνικής ομάδας», γράφει ο πρόεδρος και συνεχίζει: «Προς τον Σουλεϊμάν Μούσα, τον Νουάζε Φράνσις Ουτσένα, τον Ιφάντε Ουντουνάγιο και τους εκατοντάδες Νιγηριανούς που έκαναν έκκληση σε μένα μέσω της ιστοσελίδας, άκουσα τις φωνές σας και αυτές των υπολοίπων. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να σιγουρευτούμε πως η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας και οι παίκτες μας, θα μας κάνουν υπερήφανους στο μέλλον».