Σε μια συγκλονιστική τοποθεσία στην πανέμορφη Οία, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού, τα υπόσκαφα και σπίτια Pezoules, έρχονται να ορίσουν την ελληνική φιλοξενία και την πολυτέλεια. Μάθετε για ποιους λόγους αποτελούν την απόλυτη επιλογή διαμονής στο νησί και ζήστε μια εμπειρία που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Παραδοσιακή αρχιτεκτονική

arxitektonoiki3_ok Η αρχιτεκτονική του πολυτελούς Pezoules of Oia συγκαταλέγεται στα βασικά χαρακτηριστικά του συγκροτήματος στην πανέμορφη Οία. Η λιτότητα και η απλότητα των Κυκλάδων πρεσβεύονται και με το παραπάνω σε όλα τα σπίτια του καταλύματος, με το κυρίαρχο λευκό να επικρατεί σε όλους τους χώρους. Τα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από τα βότανα της ελληνικής γης –τόσο εκείνων που συναντιούνται στις Κυκλάδες όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα– με έμφαση σε εκείνα που ανακουφίζουν, ξεκουράζουν και τονώνουν το σώμα και την ψυχή, ό,τι ακριβώς δηλαδή νιώθει και ο κάθε επισκέπτης του Pezoules of Oia.

Σύγχρονες ανέσεις και παροχές

aneseis_ok Τόσο οι ιδιωτικές κατοικίες του Pezoules of Oia, όσο και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξεχωρίζουν για τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρουν, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Έτσι, στην προσωπική σας κατοικία με τον μεγάλο και φωτεινό υπόσκαφο χώρο απολαμβάνετε τον ύπνο σας σε ανατομικά και οικολογικά στρώματα, παίρνετε το μπάνιο σας χρησιμοποιώντας τα ελληνικά προϊόντα Korres, χαλαρώνεται στο χώρο του minimal καθιστικού ή την ιδιωτική σας αυλή, την ώρα που πρωινή και νυχτερινή υπηρεσία δωματίου βρίσκεται στη διάθεσή σας. Όσοι για τις παροχές του ξενοδοχείου γενικότερα; Η απίστευτη πισίνα υπερχείλισης με θα στην Καλντέρα, το μπαρ Μαστίχα, οι περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και τα μαθήματα yoga σίγουρα θα μετατρέψουν τη διαμονή σας εδώ σε όνειρο.

Απίστευτη θέα thea2_ok

Από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες του το Pezoules of Oia, αδιαμφισβήτητα είναι η συγκλονιστική θέα του προς την Καλντέρα και το πιο πολυφωτογραφημένο ηλιοβασίλεμα της χώρας. Απολαύστε αυτό το μοναδικό φυσικό σκηνικό που απλώνεται μπροστά σας από την infinity pool, το μπαρ Μαστίχα ή την προσωπική σας αυλή.

Πισίνα υπερχείλισης

pisina_ok Η πισίνα στην άκρη του γκρεμού ενώνει τα γαλάζια της νερά με το βαθύ μπλε του Αιγαίου συνθέτοντας εικόνες μαγικές. Απολαύστε δροσιστικές βουτιές και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στο μεγαλείο και την επιβλητικότητα της Καλντέρας. Αλήθεια, ποιος μπορεί να πει όχι σε μια τέτοια μοναδική εμπειρία ζωής;

Ελληνικό Πρωινό

prwino2_ok Ο θυμόσοφος λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», κάτι που βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του και στο πολυτελές Pezoules of Oia. Το πλούσιο ελληνικό πρωινό και οι σπιτικές γεύσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιες από τις γεύσεις και τα προϊόντα της Σαντορίνης και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον πιο πλούσιο και χορταστικό τρόπο. Πληροφορίες Οία, Σαντορίνη Τηλ. 22860 71639 pezoules.gr Fb page: Pezoules of Oia