Εξερευνήστε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της βουλγαρικής πρωτεύουσας στο πρώτο πολυτελές design ξενοδοχείο της πόλης, το Sense Sofia.

Ανοίξτε τα παραθυρόφυλλα από ορείχαλκο και αφήστε το φως της μέρας να πλημμυρίσει το δωμάτιο σας ακριβώς πάνω από την κίτρινη πλακόστρωτη κεντρική λεωφόρο Tzar Osvoboditel. Το κρεβάτι βρίσκεται απέναντι από έναν γυάλινο κάθετο τοίχο με θέα που εκτείνεται πέρα από το κτίριο της Εθνοσυνέλευσης και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου.

Οι αρχιτέκτονες του κτιρίου θέλησαν να το κάνουν ξεχωριστό και ταυτόχρονα να ταιριάζει με την αισθητική των κτιριών της περιοχής, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολιτιστικά κτίρια και αξιοθέατα της πόλης. Ο ιδιοκτήτης George Chopev και η ομάδα του δημιούργησαν ένα καινοτόμο κτίσμα, εναρμονισμένο με το περιβάλλον του, αλλά ταυτόχρονα τολμηρά διαφορετικό.

Το εξωτερικό του μοιάζει με ένα πλέγμα από χρυσά και πορτοκαλί πλακάκια, που στέκονται πίσω από μια γυάλινη επιφάνεια. Αν σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η εξωτερική του εμφάνιση αλλάζει κατά τη διάρκεια της μέρας, μην ανησυχήσετε αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει λόγω των περιστρεφόμενων πάνελ που κρύβονται πίσω από την πρόσοψη για να μην μπορεί κάποιος να δει μέσα στα δωμάτια. Αυτή η κατασκευή δίνει την εντύπωση ότι κομμάτια του κτιρίου «χορεύουν» σε μια διαρκή κίνηση.

Τα 71 δωμάτια και οι σουίτες έχουν φτιαχτεί κυρίως με φυσικά υλικά. Τα δάπεδα από ζεστό ξύλινο παρκέ και οι πόρτες και οι τοίχοι έχουν δερμάτινη επένδυση. Η πισίνα και το τζακούζι στον χώρο του spa είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν καθαρές γραμμές, φυσικό φως και μια αίσθηση καθαριότητας.

Υπάρχουν παντού ξύλινοι τοίχοι, αλλά το γυαλί είναι το υλικό που χρησιμοποιείται περισσότερο από όλα. Γευτείτε τις μεσογειακές γεύσεις στη βεράντα του εστιατορίου, απολαύστε σαμπάνια στο μπαρ του τελευταίου ορόφου με την καταπληκτική θέα και χαλαρώστε την πισίνα και το spa.

Στόχος είναι οι σοφιστικέ χώροι του να αγαπηθούν τόσο από τους τουρίστες όσο και από τους ντόπιους.
Οι τιμές ξεκινούν από 110 ευρώ το δίκλινο.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ.