Για πολλούς από εμάς, το Πλαίσιο έχει αναδειχθεί στον απόλυτο προορισμό για όλα όσα χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, το γραφείο, αλλά και για τον εαυτό μας. Είτε χρειαζόμαστε καινούργιο κινητό, τηλεόραση ή κάποιο δώρο για φίλους και συγγενείς μία βόλτα στο Πλαίσιο και βρίσκουμε αμέσως την καλύτερη λύση.

Πλέον υπάρχει ακόμη ένα λόγος για να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας κατάστημα, αφού το κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall Athens ανανεώνεται με νέο section με λευκές συσκευές!

Το Πλαίσιο στο The Mall Athens πραγματοποίησε τα εγκαίνια το διήμερο Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και πάνω από 8.000 πελάτες πέρασαν από το κατάστημα και είδαν από κοντά τόσο το νέο τμήμα του καταστήματος με την προσθήκη λευκών συσκευών όσο και όλη την γκάμα των προϊόντων του Πλαισίου.

Στα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε και το Launch της νέας Samsung Galaxy S23 series, το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ένα ειδικά διαμορφωμένο booth περίμενε τον κόσμο για να φωτογραφηθεί και να ανακαλύψει το Nightography. Παράλληλα, κληρώθηκαν δώρα από τη νέα Samsung Galaxy S23 series από τα «Κουνάβια» του Music 89.2.

Παράλληλα με αυτό, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να πιούν καφέ από Nespresso & De’Longhi baristas, να γνωρίσουν από κοντά τον Σταύρο Βαρθαλίτη και να δοκιμάσουν cookie pops, να ανακαλύψουν τον Smart φωτισμό από τη Philips HUE ή ακόμα οι πελάτισσες να περιποιηθούν τα μαλλιά τους με προϊόντα Dyson.

Μία βόλτα – όπως αποδείχτηκε – στο Πλαίσιο δεν είναι απλά μία επίσκεψη αλλά μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Experience points κατά μήκος του καταστήματος προσφέρουν γνώση για τα προϊόντα μέσω των εξειδικευμένων #plaisiopeople που βρίσκονται εκεί για να σε κατευθύνουν και να λύσουν όλες σου τις απορίες.

Ένας ενιαίος χώρος, 2.200 τετραγωνικών, που διαθέτει τα πάντα, προϊόντα γραφείου, τεχνολογίας, πληροφορικής, τηλεφωνίας, ψηφιακής εικόνας και λευκές συσκευές, σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

Για οτιδήποτε έχεις ανάγκη για το σπίτι και τη διασκέδαση σου θα το βρεις στο Πλαίσιο στο The Mall Athens!