Η MLS γνωστοποιεί ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και στη γερμανική γλώσσα της μοναδικής στον κόσμο εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&DriveTM για το iPhone και έλαβε την έγκριση της Apple.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM πωλείται ήδη στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών App Store, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η εκστρατεία προώθησης της εφαρμογής από τη θυγατρική που έχει ιδρύσει η MLS στη Γερμανία.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη καινοτομία φέρνει μία ελληνική εταιρία στην κορυφή της παγκόσμιας πρωτοπορίας έναντι των εταιριών πλοήγησης από Αμερική, Ολλανδία και Γερμανία και αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και πρωτοπόρα στον τομέα της τεχνολογίας. Με τη διάθεση του MLS Destinator Talk&DriveTM στη Γερμανία η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ανάπτυξή της εκτός συνόρων, όπως είχε προαναγγείλει.

Όπως επισημαίνεται, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας εργάζεται εντατικά πάνω στην ανάπτυξη της εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής εκτός από τα ελληνικά και τα γερμανικά και σε άλλες χώρες και γλώσσες. Σε κάθε περίπτωση, στρατηγική της εταιρίας είναι να συνεχίσει να επενδύει στην πλατφόρμα της Apple αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore. Για τις επόμενες κινήσεις της εταιρίας θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Επιπλέον, το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM προσαρμόζεται απόλυτα στο περιβάλλον του iPhone και παρουσιάζει την ίδια πιστότητα και επιτυχία στην αναγνώριση φωνής και στην πλοήγηση, όπως και το ελληνικό MLS Destinator Talk&DriveTM που αποτελεί από την κυκλοφορία του τη Νο1 εφαρμογή πλοήγησης στο Ελληνικό AppStore (Top Grossing).

Τέλος, τονίζεται, ότι οι γερμανοί χρήστες απλά μιλούν στο iPhone και αυτό τους ακούει και τους οδηγεί με ασφάλεια και ακρίβεια στροφή προς στροφή στον προορισμό τους σε οποιοδήποτε σημείο της Γερμανίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει γεωγραφικά δεδομένα υψηλής ποιότητας για τη Γερμανία, καθώς και δεδομένα για την Ελβετία και την Αυστρία.