Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία όλων των «θαυμαστών» της Apple αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του iPhone 6.

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας και θα λάβει χώρα στο De Anza College campus, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που ο Tim Cook θα παρουσιάσει το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple, ενώ οι παρουσιαστές του Bloomberg Olivia Sterns και Julie Hyman ανέφεραν πως η Apple έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με μεγάλες τράπεζες της Αμερικής ώστε ο κάτοχος του νέου iPhone να πραγματοποιεί όλες τις πληρωμές μέσω του τηλεφώνου.

Οι πληροφορίες που έρχονται τόσο από εξειδικευμένους αναλυτές, όσο και φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θέλουν την Apple να ετοιμάζει δύο εκδόσεις του iPhone 6: Μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις, η συσκευή θα είναι εμφανώς μεγαλύτερη από αυτή που αντικαθιστά, μιας και το iPhone 5S διέθετε οθόνη 4 ιντσών.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται η Apple να προικίσει το νέο iPhone με την τεχνολογία NFC. Επιπλέον, περιμένουμε καλύτερη κάμερα, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ισχυρότερο επεξεργαστή, ενώ φήμες αναφέρουν πως ίσως αύριο η Apple παρουσιάσει και το iWatch.