Η γυμναστική στο γυμναστήριο, είτε το τζόκινγκ θέλει μουσική. Θέλει κάτι που θα σου κρατάει συντροφιά και το πιο σημαντικό, κάτι που θα σου δίνει ρυθμό. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως ούτε που να το βάλουμε έχουμε, ούτε τα καλώδια βοηθάνε την κατάσταση. Για αυτό η παρακάτω πρόταση, το Sony W252 WALKMAN® είναι ιδανική για όσους κουράζονται με τις συνηθισμένες συσκευές. όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία το γκατζετάκι αυτό θα σας λύσει τα χέρια μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Διαθέτει μνήμη 2GB, γρήγορη φόρτιση σε μόλις 3 λεπτά (!), αναπαραγωγή 11 ωρών, ZAPPIN™ (σύστημα εύρεσης τραγουδιού), ακουστικά 13,5mm σειράς EX. Τέλος στα μπλεγμένα καλώδια με ασφαλή προσαρμογή. Επιπλέον και πολύ σημαντικό είναι ότι είναι αδιάβροχο για να αντέχει τη βροχή και να μπορείτε να το πλένετε (…δεν είναι για την πισίνα όμως).

Σημειώνεται ότι το ανοικτό φορμά σημαίνει ότι όπου και αν έχετε αποθηκεύσει τη μουσική σας ή με οποιαδήποτε μορφή (WMA, MP3 και AAC (μόνο χωρίς DRM)), μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας στο WALKMAN® κάνοντας απλά μεταφορά και απόθεση από τα Windows Media®™ Player 11, iTunes® ή Windows Explorer.