Ο Όμιλος Forthnet ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Nova 3play, μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει σε ένα λογαριασμό internet, τηλεφωνία και τηλεοπτικό περιεχόμενο μόνο με 29,90 ευρώ το μήνα.

Κάθε νοικοκυριό μπορεί πλέον να αποκτήσει την ποιοτική τηλεοπτική ψυχαγωγία που πάντα αναζητούσε για το σπίτι, και ταυτόχρονα να καλύψει κάθε ανάγκη για επικοινωνία.

Η νέα υπηρεσία Nova 3play, επιβεβαιώνει την πελατοκεντρική φιλοσοφία και τη διαχρονική πρωτοπορία του Ομίλου Forthnet, καθώς για πρώτη φορά, σε μία υπηρεσία προσφέρονται:

– Γρήγορο Internet έως 24 Mbps
– Απεριόριστες κλήσεις προς όλους τους συνδρομητές Forthnet
– Κλήσεις προς κινητά με αστική χρέωση για εκπληκτική οικονομία
– Μοναδικό τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, που προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία με τις διασημότερες σειρές, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα και μια πληθώρα θεματικών καναλιών προσανατολισμένων στην ενημέρωση, την εκπαίδευση, τη μουσική, τις τέχνες και το lifestyle.

Επιπλέον, η υπηρεσία Nova 3play προσφέρει απεριόριστες επιλογές εμπλουτισμού, ώστε να καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες και επιθυμίες κάθε νοικοκυριού.

Επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet ή καλέστε 18345 με αστική χρέωση ή επισκεφθείτε το www.forthnetgroup.gr , για να επιλέξετε την υπηρεσία Nova 3play που σας ταιριάζει.